Gå til innhold

Arngrens side skal være ikke-pen!


JKJK

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og da har jeg den store gleden av å erklære forumets mest IDIOTISKE, banale og frykteligt tragiske avsporing for avsluttet! ;)

 

SKJERP DERE FOLKENS! :mad:

 

Edit: Hmm, wait, siden jeg synes diskusjonen var morsom og det var synd å stenge den egentlig, flyttes den da den tilogmed i utgangspunktet var en feilpost. Jeg endrer også topic ;)

 

Edit: Og hold dere på matta - ingen personhets her ;)

Endret av Blib
Lenke til kommentar

Ordet "mongo" har vel blitt ett vanlig slanguttrykk for ting som ser helt teit ut. Samme med gay, homofilt, og flere ord som har en annen betydning. Jeg kan ikke forstå at folk gidder å henge seg opp i slikt?

 

Hvis jeg sier at Arngrens side så helt homo ut, er det da så på kanten at jeg ikke kan betegnes som normal? :dribble:

Endret av apollox
Lenke til kommentar

seriøst:

 

blib stengte tråden. Jeg sendte 2x pm'er til blib om at jeg syntes dette var litt unødvendig, ettersom jeg ikke hadde rukket å prøve å styre diskusjonen i en annen rettning / forsvare meg. Han skrev ikke noe tilbakemelding på dette, men åpner plutselig posten, som om ingen ting skal ha skjedd. skjerpings selv?

 

nuhvell.

 

Dette tok som sagt en helt annen rettning enn hva jeg hadde regnet med :p

 

grunnen til at jeg valgte mongo i topic var totalt tilfeldig, og til den som evt. måtte synes dette var støtende må jeg nesten få lov til å si: whatever!

 

poenget var at jeg synes at arngrens webside definitift ikke gir noe inntrykk på seriøs drift. Og når arngren i tillegg selv sier at websiden skal "være useriøs", beynner jeg jo å spekulere! :ermm:

 

en annen ting er jo at den "dell kampanjen" han kjører kan jo umulig være lovlig.

 

Jeg har bestilt varer fra arngren en gang i mitt liv (gikk på barneskolen den gang). Bestilte da 1x ministrobe og 1x speilkule + noe annet jeg ikke husker hva var. Det endte opp med at jeg fikk en faktura på 2x ministrobe og 7x speilkulerr etter 1,5 måned forsinket levering!

 

uansett: ikke ta mongo-diskusjonen her. men feil-posting? arngren driver jo, evt. i det minste har drevet webshop???

Endret av DJ-JK
Lenke til kommentar

dessuten må jeg få lov til å legge til at endringen av topic var i alle fall useriøs, om ikke tråden i utgangspunktet var det!

 

når det gjelder trådens egentlige poeng og dens grad av seriøsitet, får dette være opp til hver enkelt. Men hvis denne virkelig i utgangspunktet er TOTALT useriøs, er jeg i alle fall ikke alene. Arngrens sider har vært diskutert flere ganger i dette forumet.

Lenke til kommentar

For en diskusjon.

Datafyr: ordet er ikke i mine øyne et ord som rakker ned på personer med down syndrom. Tror heller ikke at andre mener det. Finnes det i det hele tatt noen mennesker som med viten og vilje prøver å rakke ned på noen som er født annerledes enn oss andre? (utenom barn kanskje..som kan være meget stygge iblandt).

Her har du en firkløver:

cloverclone.gif

For om du i fremtiden har tenkt å bli pottesur hver gang du hører ordet mongo kommer du til å trenge all den lykke du kan få. :D:p

Endret av lodott
Lenke til kommentar

DJ-JK, lodott m.fl: Poenget mitt fra starten var faktisk bare at bruken av ordet/betegnelsen "mongo" irriterer meg og mange med meg. Det finnes mange bedre ord å bruke enn det som gir samme mening uten å gi assosiasjoner til handicappede mennesker. Bruken av ordet har for øvrig vært oppe til diskusjoner gjentatte ganger i foreninger for Down`s etc., slik at jeg vet at det er flere enn meg som reagerer på det. Etter reaksjonene her å dømme er det muligens ikke så mange som oppfatter det på samme måte som jeg gjør, og det er jeg veldig glad for å lese.

Det er åpenbart for meg (og alle andre her også) at du ikke mente dette stygt DJ-JK, og beklager om du føler min reaksjon på ordbruken var ment mot deg som person. Du har min uforbeholdne unnskyldning for det i såfall. Nettsiden til Arngren er uten tvil både teit og latterlig, og jeg er like forundret som deg over at en såpass stor bedrift som Arngren klarer å legge ut noe slikt.

Denne "saken" legges død fra min side nå, jeg orker ikke bruke mer tid og ressurser på det. Tror diskusjonen uansett har satt fokus på bruken av ordet, og velger å tro at i hvertfall noen av de som har lest denne topicen har en viss forståelse for at ordet av noen vil finnes støtende og kanskje velge å bruke ett annet ord i stedet.

Lenke til kommentar

  • datafyr har tydeligvis DELVIS skjønt mitt poeng. Gnålet om mongo holder han på fortsatt, så jeg har herved skiftet topic til noe helt annet.
     
    TA MONGO DISKUSJONEN ET ANNET STED.
     
    En ting (jeg tror) at han har fattet: er at det man ikke bryr seg om, trenger man ikke å bruke resurser på å fucke opp for andre.

men TILBAKE TIL TOPIC:

 

hvis JEG nå hadde laget en side som hadde lignet på arngrens, og prøvd og solgt varer av ukjent merke via noe sånt, som samtidig leverer annonser/kampanjer via denne som virke VELDIG tvilsome, hadde da dere tatt meg seriøst?

 

 

 

 

edit: ja, det er mange skrivefeil her! Jeg er klar over det, men er for trøtt til å rette dem!

Endret av DJ-JK
Lenke til kommentar
hvis JEG nå hadde laget en side som hadde lignet på arngrens, og prøvd og solgt varer av ukjent merke via noe sånt, som samtidig leverer annonser/kampanjer via denne som virke VELDIG tvilsome, hadde da dere tatt meg seriøst?

 

 

edit: ja, det er mange skrivefeil her! Jeg er klar over det, men er for trøtt til å rette dem!

Jeg hadde i hvertfall ikke tatt deg seriøst hvis du hadde lagd en side som minnet om arngren sin...

Forresten, det var ikke mye til skrivefeil i ditt siste innlegg. Har sett mye verre, for å si det sånn.

Lenke til kommentar

hehe... jeg også har for meg at han hadde opptil flere butikker. Lurer på hvor mye han selger for på årlig basis! :D

 

allerede på midten av 90tallet reklamerte han med den flygebilen, men har for meg at det flygebil prosjektet ikke gikk så bra? mener jeg leste det i illustrert vitenskap elns.

Lenke til kommentar

Arngren omsatte på slutten av 90-tallet for litt over 30 millioner og tjente penger. Solgte da en del av aksjene sine dyrt til Globel Money Games kjendis-fyr Simon Yuen, og skulle erobre nettet sammen med ham.... Tror Yatack var litt inne i bildet faktisk, hele greia ble hypet endel av finans-fyrer under dot-com-boomen i 99 og 2000, og spådd en lysende fremtid...ble vel ikke akkurat sånn.

Lenke til kommentar
Mongoloid, derav forkortelsen "mongo", var i sin tid den medisinske betegnelsen på det vi i dag kjenner som Down Syndrom (noen liker også feilaktig å kalle dette "downs syndrom").

Caplex ser ut til å tro at det heter Downs Syndrom. Det er vanlig å kalle opp syndromer etter legen som først beskrev det, for eksempel Downs syndrom, Aspergers syndrom, Munchhausens syndrom, Tourettes syndrom osv.

Lenke til kommentar
Caplex ser ut til å tro at det heter Downs Syndrom.

Såvidt meg bekjent er det her snakk om et oppslagsverk fra Cappelen, og ikke et medisink verk. Korrekt at mange syndrom bærer navnet til foregangsmenn/kvinner på feltet, men heller ikke de syndrom du her nevner, inneholder tredjepersons presens "s" med rette. Det er kun den gjengse nordmanns dagligtale som har innført dette, og tydeligvis blitt aksepetert av visse oppslagsverk.

 

EDIT: En liten link for underbyggelse er alltid kjekt; Down Syndrom

Endret av dr_down
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...