Gå til innhold

P900


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke noe forskjell på mp3 spilleren utenom designet, men P900 kan ha mp3 som ringetone.

 

Other improvements compared to the P800:

 

 

Support for MP3 music files as ringtones.

Bluetooth with FTP transfer method

Video in MMS

Full screen MMS preview

File manager application

New MP3 application

Communicorder (Video recorder). Recording limited by free memory.

Lenke til kommentar

Hmmm... Det med MP3 som ringetone har ikke mye å si egentlig, kan jo bruke Wav jeg da.

 

BT med FTP hadde vært kjekt på p800, får ikke fiksa detta via software a?

 

Video kan legges ved i MMS på p800, bare filme med Camcorder og legge som attachment.

 

Fullscreen MMS - ingen kommentar

 

File Manager - Der funker SMan heeelt suverent.

 

MP3 application, som sagt.

 

Communicorder - kan filme med p800 og veit dere, "camcorder" programmet.

 

 

Så sånn sett er det faktisk ikke mye som skiller de telefonene, bortsett fra at p900 har endel ting p800 må installere, installert som standard...

Men har man penga, P900!!!

 

edit: skrivefeil et par steder

Endret av hei_det_er_robin
Lenke til kommentar

hei på dere :)

 

jeg hadde P800 i tja 10 mnd eller så før jeg kjøpte P900en nå i januar OG hvis noen skulle tvile så er P900 definitivt MYE bedre enn forgjengeren..... Det går på alt fra designet, som er mye mer elegant, eksklusivt og flott en P800en, til OSet som er MYE mer brukervennlig enn P800en.

tastaturet er verdt noen ord.. nå har jeg begynt å skrive SMS på tastene igjen etter å ha betjent P800en uten flipp lenge! du har fått T9 og den er ganske god å taste på..

skjermen er fantastisk i forhold!! :D

jeg hadde innstallert video på P800en, uten lyd, maks 10 sek.. og den versjonen jeg hadde måtte jeg skru av telefonen for å stoppe kamera igjen(fantes kanskje nyere versjoner da!!) i P900 har du video med lyd, opptakslengden er kun begrenset av minnekapasiteten og alt er sÅ mye enklere og funksjonelt :)

Pennen er stappet inn i selve telefonen og er bedre enn før OG åpninger som minneport og åpningen til handsfreen er beskyttet.

 

det er sikkert mye jeg har glemt?? men kan kan du ta deg råd til P900, så IKKE NØL... :thumbs:

 

Tror jeg avslutter med å låne noen ord fra en landeplage av en svensk sang fra "gamledager" :: DET ER EN MAKELØS MEKANICE (med forbehold om at jeg skrev det riktig?)

 

Vennlig hilsen storemao :thumbup:

Lenke til kommentar
Jazzen har blitt advart og fått en 7 dagers pause fra forumet vårt til å tenke over hva det er han har gjort. Jeg håper jeg slipper å se flere overgrep mot reglene her i dette flotte forumet fra nå av ;)

Ikke for å være en kranglete j*vel, men:

 

Det er vel også en gjengs regel på de fleste fora at man bruker søkefunksjonen aktivt før man spør om ting (som sannsynligvis har vært diskutert tidligere), sånn at man slipper 4000 tildels irriterende tråder om samme ting....

 

Fra nettikette-delen her på forumet:

 

Gjør bakgrunnsarbeidet

 

Har du søkt på Google? AltaVista? Forumet? Osv osv osv.

 

Edit: Er vel ikke noen stor sak å krangle om? Mulig han sa fra på en feil måte, men skjønner godt at han ble drittlei unødvendige poster om de samme tingene, for unødvendig posting bidrar ikke til å lage et godt forum. Fint at vi har brukermoderatorer her som tar oppgaven sin seriøst. :yes:

Endret av jendor
Lenke til kommentar

Så på grunn av at folk spør om noe som har blitt spurt før så blir det tillatt å bruke overdrevent mye smilies, banna hua av folk, bruke flere utropstegn enn jeg har knapper på tastaturet totalt og flekke slike kommentarer inn i hver eneste tråd som er en gjenstilt spørsmål?

 

Hadde han bare hatt en hyggelig tone og kanskje tilogmed hjulpet med søkingen hadde det vært en helt annen sak. Finner du en slik tråd du nevner er det vel bedre at du skriver noe ala "Dette er et spørsmål som er blitt besvart veldig mange ganger og hvis du virkelig ønsker et svar, anbefaler jeg deg å søke etter det her på forumet." istedenfor å fly i sinne og få seg en velfortjent ferie.

 

Det du sa nå skulle forresten egentlig ha blitt tatt i en PM og ikke midt i stakkars "Mobil eksperten"s tråd. Så hvis du har mer å kommentere ta det der. Kapisjh? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...