Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker for alle tilbakemeldinger. Det er moro og høre :)

 

Post nr 500!

Fillern. Jeg som hadde tenkt til å rappe den selv.

 

Blir det noen update på blokka di snart eller?

Joda, den kommer snart. Har vært sinnsykt mye å gjøre de siste to ukene, og jeg er akkurat tilbake fra noen dager i NordNorge. Tenkte jeg skulle prøve å få loddet den sammen en av de aller nærmeste dagene (har fått komfyr nå). Skal få lagt ut bilder så snart jeg kan.

 

Magnus

Lenke til kommentar

Da har jeg fått gjort litt ymse og tatt litt bilder igjen. Går like godt rett på sak.

 

 

153l.jpg

CPU blokke klar for lodding. Har lagt en alu bit under for å være sikker på at jeg ikke søler noe drit som ikke går av på komfyren.

 

 

154l.jpg

Lodding underveis. Fortinnet først både ribber og plate, deretter satte jeg sammen om la til litt ekstra tinn der det var behov.

 

 

155l.jpg

Blokken har kjølt seg litt ned. Ble ikke så aller værst. En takk til karamba som delte erfaringer med bruk av varm kokeplate.

 

 

156l.jpg

I/O panelet ferdig lakket. Er nå installert i maskinen sammen en USB brakett og WLAN kort. Har ikke noe bilder av dette enda, men det er vel ikke veldig spennede heller.

 

 

157l.jpg

Lite candyshot av CPU og RAM. Blir moro å fyre opp dette.

 

Skal prøve å få ferdig CPU blokken snart. Må få laget til GPU og chipset før jeg kan fyre opp maskinen.

 

Happy moddin'

Magnus

Lenke til kommentar
meget bra arbeid.. hvor lang tid og hvor mye kapital brukte du for kæbbiset ditt.?

 

Hmm. La vel ut første posten her 16. eller 17. februar. Da hadde jeg allerede holdt på i nesten to uker.. Ting tar tid når man har mye annet å gjøre også. Hvor mye peng jeg har brukt tør jeg ikke tenke på. Har sikkert lagt nok peng i kabinettet til å kunne kjøpe en hel billigmaskin. På den annen side er jo alle innkjøpene strukket ut over et halvt år, så det er ikke så store summene av gangen. Tipper kabinettet med kjølingen klokker inn på mellom 5 og 7000 et sted. Trolig nærmere 7..

 

Dog er det brukt litt for mye tinn, men det er ingen fare!

 

Hehe. Fort gjort å pusse det vekk. Problemet med denne typen lodding er at du har ingen kontroll på hva som skjer på undersiden. Drev bare å matet på tinn til jeg skjønte at nå er det mer enn nok.

Lenke til kommentar
Hvor mye peng jeg har brukt tør jeg ikke tenke på. Har sikkert lagt nok peng i kabinettet til å kunne kjøpe en hel billigmaskin. På den annen side er jo alle innkjøpene strukket ut over et halvt år, så det er ikke så store summene av gangen. Tipper kabinettet med kjølingen klokker inn på mellom 5 og 7000 et sted. Trolig nærmere 7..

Det er jo godt å få bekreftet at vi er flere - hehe!

 

Jeg har gått helt over til å se på pengene jeg bruker på prosjektene mine som en slags fritidsavgift. På samme måte som mange betaler f.eks 40kr for en halvtime med solarium, eller 70kr for en time med squash, bruker jeg en moderat sum av og til som går til prosjektene mine. Jeg vil tro jeg er nede i en 10-20kr timen for denne utfordrende og underholdende fritidsaktiviteten. Dermed blir det en av de billigste fritidssysslene man kan oppdrive i dagens samfunn.

Lenke til kommentar
Jeg har gått helt over til å se på pengene jeg bruker på prosjektene mine som en slags fritidsavgift.

 

Ser det på samme måten. Dessuten er det kjipt og bruke så mye tid på et prosjekt å ikke kunne få gjort det skikkelig pga sparetiltak. Får gjøre det skikkelig når man først er i gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...