Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg likte den runde best (ingen av dem var no spessielt bra som logo)...

Den er kanskje litt uorginal (en sirkel med førstebokstaven i midten), uansett så tror jeg du burde lage den i bare svart og hvit og i en annen fargekombinasjon UTEN styles... styles egner seg ikke på logo, funker bedre på header/banner. Men jeg synes du burde begynne på nytt og prøve på noe litt mer orginalt og ikke så kjedelig... den var jo så ubalansert og den så alt for uproff ut(gjelder begge logoene).

 

EDIT: Leif, Skrive

EDIT: Helt enig i det lokaltog skriver i posten under...

Endret av Prowl
Lenke til kommentar

Prøv å få innslag av litt detaljer og kurver og sånne ting som er på "moten" i logoer nå. De var litt lite kreative, og jeg mislikte bevel-effekten i alle utkastene. Jeg sier ikke at jeg er bedre til logoer, jeg bare tipser.

Velg andre farger, pastellfarger funker best mot svart. Lag teksten MYE mer tydelig, P'en overdøver alt annet av elementer i logoen, og blir altfor fremtredende. Det er vrient å lese hva navnet er på grunn av den. Prøv heller en mer plain tekstlogo med noen enkle effekter rundt. Bruk vektorformer så mye som mulig! (viktig!)

Lenke til kommentar

Nå kan det kanskje se ut som jeg spammer her. Skriver litt mye i de forskjellige trådene på ganske kort tid. Ikke ment som det.

 

Likte ingen av de. ;) Simple as that. Lite kreativt. Vil ikke tro du kommer til å skrive den noe særlig ut, men den egner seg ihvertfall ikke til print.

 

Se på andre logoer. De fleste har ikke navnet som en del av selve logoen. De fleste bruker enkle symboler som egner seg godt i svart/hvitt. Det gjør ikke denne.

 

Lykke til med Predicted.net! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...