Gå til innhold

Trenger en god sekk til I8600


WildCard

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har selv I8600, og bruker en som heter Curtis (kjøpt hos Smart Club). Denne er meget god. Den passer perfekt til pcen, samt til de fleste andre, da den har beskyttelses"puter" i forskjellige størrelser og fasonger som kan flyttes slik du skulle ønske det. Den er meget godt polstret, slik at pcen ligger trygt. Den har også et meget stort antall forskjellige rom, noe som gjør den meget praktisk.¨

Jeg bruker den selv som skolesekk, og får plass til pc og bøker. En ypperlig sekk, som neppe kunne blitt bedre.

 

Prisen tror jeg var 699kr.

Lenke til kommentar

Targus Backpack kan anbefales. Har hatt en i 1 1/2 år til min Acer TM 634. Brukt mye i tilknytning til videreutdanning og har vært på flere turer til utlandet. Vær oppmerksom på at Targus har flere typer, min er av typen Sport (men akkurat den modellen jeg har har gått ut etter det jeg kan se av Targus si webside, men Compo-data har visst den, for knappe 800 kr). Får med meg 1 stk ringperm (35 mm), og 2 - 4 lærebøker, samt kabler m.m.

 

 

Umates er også meget bra sekker, men jeg synes de har litt lite plass til bøker/papir. Men de beskytter PC-en meget bra.

 

 

Anbefaler at du tar deg en tur på Elkjøp og ser på den de har. Ellers har de fleste forretninger som selger kofferter/vesker ryggsekker for PC-er. Lønner å kikke litt rundt, og finne noe man er fornøyd med. Særlig dersom den skal brukes daglig. Finner deu noe du liker, sjekk om du kan få de billiger på en nettbutikk.

Endret av Bolson
Lenke til kommentar

Bor du i Trondheimsområdet har de kjempesekker til 300 kroner, svarte med en bitte liten NTNU logo på. De har ett rom til laptop og løse ark/små permer, og ett med god plass til fire-fem skolebøker, lader etc. Gjerne fyll opp med termos og matpakke på toppen. Foran er det en liten lomme med plass til lommebok, mobil, mus, penner, sikkert 25 løse CDer og en krok til å feste et nøkkelknippe med.

 

Virker solid, bruker den hver dag. Den har bærehåndtak, sekke-stropper og skulderstropp for å bruke den som væske. Stroppene kan settes inn i sekken dersom de ikke brukes. Eget rom mot din egen rygg.

 

Selges på Tapir på NTNU-byggene.

 

Gjørs

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...