Gå til innhold

Demobrukt skjemkort


Zemeckis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
dette virker bra ;)

Joda greit tilbud, Gefroce4Ti-serien yter bra i DriectX8 (faktisk konkurransedyktig med Radeon 9600-serien), men i DriectX9 og AntiAlias så henger det et godt stykke etter. (Dx9 må software-emuleres)

 

Jeg ville heller vurdert sterkt et Saphire Atlantis Radeon 9600. Det går for 934kr hos PC-utstyr.no . Selv om det yter ca likt i DirectX8 så yter det veldig mye bedre i DirectX9 og har lavere varmeutvikling (=lavere strømforbruk).

Lenke til kommentar
Selvfølgelig yter Ti4600 bedre enn Ti4800SE, det er jeg fullt klar over. Men hvorfor ikke spare de 200-300 kronene og heller klokke kortet litt?

Er enig med deg der.Til dere alle så er jeg klar over ytelsen på de kortene.Vil bare vite hva som gir mest for pengene.Hmmm kanskje jeg skal gå for Sapphire Radeon 9600 du nevnte Simen1,vi får se hva jeg går for ;)

 

Edit:Vil min PSU på 250W klare å driv Radeon 9600 kortet uten at det går ut over stabiliteten?

Endret av Zemeckis
Lenke til kommentar

Jeg kommer til å selge et ubrukt skjermkort (til nær webshop pris ;) ) snart, men hvis du ikke er interessert i det ville jeg gått inn på komplett, skjermkort, agp og sortert etter pris og tatt det øverste som er godt nok. Evt. ta demo, har forstått det slik at disse er litt rimeligere, har vært inni en maskin før eller åpnet emballasje, men har likevel full garanti.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...