Gå til innhold

nå var det vel min tur da?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt mer luft mellom linjene er også nødvendig (spesifiser et rent tall på CSS-egenskapen line-height). Jeg er ikke så veldig glad i websider med absolutte skriftstørrelser, men det er vel ikke noen annen mulighet så lenge man bruker Verdana.

 

Ellers sender du XHTML 1.1 som «text/html», noe som ikke er lov (se W3C-dokumentet XHTML Media Types). Løsningen på dette er å hoppe tilbake til XHTML 1.0 eller HTML 4.01, alt ettersom hva du selv syns er greiest etter å ha lest Sending XHTML as text/html Considered Harmful.

Lenke til kommentar

Pen side, men du mangler et lite blikkfang som "tar fatt i deg" når du kommer inn på den. Den blir litt sånn gråsoneaktig hvis du skjønner hva jeg mener. Du vet ikke helt hva du skal ta tak i når man kommer inn. Gjør menyen litt mer synlig.

 

Pen og stilfull side, men ikke spesiell orginal.

 

Ikke det at jeg er noen ekspert, men siden jeg tydeligvis blir mer og mer aktiv her inne (det kan vel neppe være et sunt tegn) så tenkte jeg å gi sidene jeg "kritiserer" terningkast.

 

Denne får en sterk 4er :thumbup:

Endret av EndeligFerie
Lenke til kommentar
For det første er denne siden svært lekker og elegant :thumbup: er et par ting å sette gingeren på though ;)

 

* Utydelig og litt kjedelig header

* det skrives webdesigner, ikke web designer ;)

* Kunne godt vært litt mer "knallfarger"

 

:)

Skrives faktisk "web designer" på engelsk. Engelskmennene liker å dele ord mye mer enn oss. :)

 

Kanskje det bare er meg, men jeg finner ikke headern utydelig? :no:

Enig i at det kunne kanskje ha vært mer fargesprakende, men jeg liker å ha det enkelt og minimalistisk, igjen, kanskje bare meg. :D

 

EDIT: og der var valideringa i boks. :)

Endret av [Jante]
Lenke til kommentar
EDIT: og der var valideringa i boks. :)

Nei, du sender fortsatt XHTML 1.1 som «text/html» (se HTTP Header Viewer). Du må enten sette MIME-typen i HTTP-startblokken til «application/xhtml+xml», som ikke støttes av Internet Explorer, eller endre DOCTYPE til <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">.

 

Du kan droppe å spesifisere tegnkoding og MIME-type med meta-elementet, ettersom dette ignoreres i XHTML. Reglene er slik at dersom tegnkodingen er angitt i «charset»-feltet i HTTP-startblokken, brukes denne; hvis ikke brukes tegnkodingen valgt i XML-deklarasjonen (f.eks. <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1">). (Av hensyn til besøkende som lagrer sidene dine på disk bør du naturligvis spesifisere begge deler, ettersom «charset»-feltet ikke er tilgjengelig når dokumentet ligger lagret lokalt.) Merk at hvis ingen av delene er spesifisert, brukes standardtegnkodingen for XML, som er UTF-8.

 

Forresten: Ny-y-ydelig side. Har du blitt inspirert av SimpleBits?

 

Edit: Byttet ut [Jante] med Jante i BB-koden, ettersom førstnevnte skaper problemer når innlegget konverteres til HTML.

Endret av ePsiLON47
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...