Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Det var annonsert en Compaq laptop på bruktmarked.no tok kontakt med vedkommende som eide den og vi avtalte at jeg skulle sette penger på kontoen hans, han skulle sende den så fort han mottok pengene. Har gått ca 10 dager siden han mottok pengene, og har fortsatt ikke fått pcen ennå. kontakta han og han sendte meg en kopi av kvittering av en norgespakke men når jeg sporer den opp så finnes den ikke i databasen til posten. ringer han igjen og han sier at han skal snakke med sjefen på posten og mente kanskje at det ble litt dårlig skrift på pakken.

Si at han svindla meg, det eneste jeg har er navnet, tlf,adresse og navn. Kan jeg anmelde han? har veksla endel mail med han, kan vel bruke det som bevis? :ermm:

Tenk om det faktisk er sånn som han sier, at skriften IKKE er godt nok synlig ? Hva da ? Det var dette som først slo meg, men med nærmere ettertanke, så vet jeg tilfeldigvis at alle pakker blir SCANNET inn i Postens system, UTEN at skriften på pakken skal ha noen som helt påvirkning på hvor pakken befinner seg :yes:

 

NAIL THE BASTARD !!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sørgelig sak.

 

Jeg har hatt en noe lignende disputt med en annen part. Siden vi begge var seriøse ble det ikke noe problem. Den andre part sendte meg kopi av kvitteringen fra posten. Man tok en telefon til postens kundesenter. De kunne ikke se å ha motatt en pakke. Jeg satte dem i forbindelse med avsender. Avsender fikk vist noen i posten sin lapp. Posten valgte å ta på seg ansvar. Fra posten fikk vi et skjema vil fyllte ut. Deretter ble det utbetalt erstatning.

 

Jeg vet ikke hvor god kontakt du har med din "motpart", men forsøk å få noe mer fra han. Dersom det ikke er noe kontakt å få ville jeg forsøkt meg med en anmeldelse. Skulle ikke det gi noen løsning har vi faktisk rettinnstanser i dette samfunnet som igrunn er ganske greit å forsøke seg med. Forøvrig bør du ta kontakt med din betalinsformidler, antar at det er en bank? Min juridiske avdeling har vært til god hjelp for meg tidligere.

Undersøk hvor du får fri rettshjelp der du for, så får du professjonell hjelp til å naile han.

 

En liten innsats her og det skulle være mulig å løse. Siste utvei er fysisk makt. Hvis du ikke har noe i PO fra før, så er det jo trist å få navnet sitt i Politiets base pga. noe du i utgangspkt. ikke er skyldig i.

 

Dersom du virkelig har med en svindler å gjøre synes jeg du bør gjøre hva du kan for å ta vedkommende. Håper å se at du har løst din sak og vedkommende er own3d ganske snart. Lykke til.

Lenke til kommentar

Det du må gjøre er og sende han en skriftlig brev rekomandert der du ber han sende deg kvittering på sendingen eller sende deg pengene tilbake. Brevet skal inneholde en frist på 14 dager for og gjøre opp for seg.

 

Deretter kontakter du forliksrådet i hans kommune og ber om og få papirer for og rette en sak mot han. I dette tilfellet er det 100% sikkert at du vinner din sak og at han blir dømt til og betale f.eks 200kr måneden som trekkes av lån/trygd. Det er ikke så vanskelig og få til dette selv.

 

Ta vare på all korresondanse.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Har 30K poeng på braathens, kan samle en gjeng og fly gratis opp og banke han til han spytter blod langt inn i neste uke...

 

Eller, da vi har navn og nummeret på idioten så kan vi jo registere han på all reklame som kommer i posten o.l.

bestille ting i hue og ræva. Gjøre han gjeldsslave slik at han ikek får lån eller noe noen plasser...

Endret av Wabby
Lenke til kommentar
Eller, da vi har navn og nummeret på idioten så kan vi jo registere han på all reklame som kommer i posten o.l.

bestille ting i hue og ræva. Gjøre han gjeldsslave slik at han ikek får lån eller noe noen plasser...

er med på denne ass ;) Perverse sexleker, NÅ :thumbs:

LOL, beste forslaget jeg har hørt.. :green:

Lenke til kommentar
Hei, skjønner at du ikke er blid!

Men forhåndsbetaling er ikke så lurt, spesielt når man vet hvor mange svindlere det er ute og går! Håper det ordner seg!

Jeg har drevet mye med kjøp og salg, det er mange duster som aldri henter pakkene slik at den som selger må betale returporto. Det er ikke det minste kult. Jeg selger ingenting uten forskuddsbetaling.

Lenke til kommentar
Selv har jeg blitt svindlet to ganger her på bruktmarkedet, av en og samme person (Anders Eng Kvendbø). Vi var vel ca. 8 som anmeldte ham (totalt hadde vi vel blitt svindlet for ca. 30 000 kr), men politiet gjorde ingenting. Ikke før han stjal en PC fra en professor på Sintef med uvurderlig forskningsdata (da ble våre saker tatt samtidig).

 

Så sjansen for at politiet gidder å bry seg med slike "småsaker" er nok liten...

Jeg ble svindlet av en dust som solgte mobiler i adresseavisen,. Jeg anmeldte forholdet og han ble dømt for grovt bedrageri.,.,.

Lenke til kommentar

Dette var sannelig en merkelig opplevelse... Her satt jeg og surfet i år 2004, og så plutselig ble jeg dratt inn i en helt annen tidsepoke, hundrevis, ja kanskje tusenvis av år tilbake, til et samfunn der problemer løses med fysisk vold og alle synes det er helt greit... Skulle du sett...

 

Et ord til stakkaren som ble svindlet: Anmeldelse.

To til ansvarlige for bruktmarkedet: Rating & Paypal (eller lignende).

Og til alle dere andre: Lei en Steven Segal film eller fyr opp favoritt voldsspillet ! Tror at enkelte trenger å få ut litt aggresjon... Seriøst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...