Jump to content

oizann

Medlemmer
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Noen som vet om det vil være mulig og kjøpe all access etter og ha mottatt konsoll? Angrer på at jeg kjøpte online uten 😏
 2. Ja,det blir en kjøretur på 25 min 😁 istedenfor en på 3min 😁
 3. Det har jeg selvfølgelig gjort. Derfor jeg ringte kundeservice flere ganger også og fikk dem til og bekrefte... Jeg kunne endre adresse på profilen,logge ut,når jeg logget inn igjen var det gammel adresse... Da sa hun at adressen var iallfall endret spesifikt for den ordren uavhengig av hva som stod på mine opplysninger..
 4. Bestilt 22.09.2020. Kl 0907 kom ordrebekreftelse. Prioritert postpakke 69.- Fikk epost,sms og varsel i posten sin app igår om forhåndsmeldt pakke. Fulgt sporing og fikk beskjed nå om at den Kan hentes på postkontoret. Det tragiske/komiske oppi dette er at jeg har flyttet etter og ha bestilt. Ringt kundeservice to ganger tidligere for og forsikre meg om at pakken sendes til ny adresse/pib.For det er gammel adresse som kommer opp på Elkjøp sin nettside. Gjett hvor pakken havnet nå?.. Kan ikke annet enn og le av det..
 5. Det har du nok rett i. Men ingenting er sendt uten og være registrert,og er det registrert så får mottaker beskjed om pakken automatisk,det finnes ikke noe unntak på dette,det er sånn systemet til posten fungerer.
 6. Fikk beskjed at den skulle utleveres til meg 10.11 men nettsiden sier jo noe annet..
 7. Bestilte min nøyaktig 2min etter at det var mulig og bestille,fikk da bekreftelse på epost med 3.11 som lager dato. Men fortsatt bare reservert på Elkjøp sine sider.
 8. Synes dette er for dårlig av Elkjøp. Fortsatt ingen info,står bare som reservert på nettsiden.
×
×
 • Create New...