Gå til innhold

Nytt klokkeprogram!


Merlin

Anbefalte innlegg

Dette er ihvertfall det beste klokkeprogrammet jeg har kommet over til nå. Jeg kjører stabilt uten artifacts på 506/378 og får 4100 i 3DMARK03 med et 9600 Pro kort ;) Det dette programmet gjør er at den auto detekter høyeste core og memory for deg automatisk. Følger også med en Artficats tester. Ville bare dele dette med dere men hvis det har vært oppe før så ikke bli sure. her er linken

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ja..og tok du sånn find max mem/core så havnet jeg mye lavere enn vanlig

dette er fordi dere har artfifacts fra før! Ikke klokk manual klokka auto først Core så memory. Kjør deretter artifacts tester så trykker du auto på enten core eller memory. Jeg kjørte Artifacts testerne til omega på hardcore og jeg hadde 0 DX marks. Funker for meg ihvertfall :yes:

Lenke til kommentar
når du trykker på max mem så kommer det opp en rute ikke sant? Der står det at mem vil bli automatisk klokket ned hvis det er artifacts, DERFOR!

JA men det der programmet tåler jo ikke noen ting før det blir artifacts!

Kan jo klokke manuelt mye høyere enn det programmet tåler uten artifacts i spill og 3Dmarks. Det er DET som teller.

Lenke til kommentar
Jaja men det funker ihvertfall fett for meg :D Programmet har motatt mer ros enn noe annet overklokkingsprogram så det er synd du ikke får det til :roll:

Jeg har nå 4200 i 3DMARK03 :thumbs:

Det er jo flott at det funker for deg :yes:

 

At jeg ikke får det til er jo bare tull..det er jo programmet som ikke klarer og få ut max ytelse av kortet.. Det er programmet som ikke får det til. ;)

 

Og jeg tror ikke at seriøse overklokkere vil i det hele tatt tenke på og bruke et slikt program. (ikke at jeg er så seriøs da...)

Lenke til kommentar
det var faktisk ikke noe bra.. riva tuner->401/315

Det sinnsyke ATI klokke programmet-> 340/290

Det sinnsyke ATI progget er knall for meg men jeg håper at flere får det til :thumbup: W1zzard som lagde dette progget er en av OCForums beste overklokkere og jeg tviler på at han laget et overklokkingsprog som ikke funker :laugh:

Lenke til kommentar

Lot du an gjøra seg ferdig a?

 

Hos meg klokka an coren opp til 442 (Det som jeg kjører 3dmark med).

For så å gå nedover og nedover og... ned til under 400. Gadded ikkje se an gjøra seg ferdig.

Men nå ska det vel seias at ett sånt program kan "se" ting som mennesket ikkje kan se. derfor dårligere klokking. Eller tar eg heilt feil der.

Lenke til kommentar
Exterminator jeg har prøvd RivaTuner, powerstrip rage3dtweak men alle fungerer crappy i forhold til dette progget. Når jeg klokker 506/378 med RivaTuner får jeg artifacts med en gang noe som jeg ikke får med ATItool. Synes det er litt rart.

Jasså, så du har klokket med ATItool's auto feature, og fått bedre benchmarks enn når du brukte Rivatuner og de andre programmene?

 

Tror du virkelig at Atitool klokker bedre enn noe annet program?

Det er hardwaren som bestemmer hvor mye du klarer og klokke.

 

Det er noe helt annet når to forskjellige programmer har hver sin dialekt.

Lenke til kommentar

Synes det er rart at Merlin klarer å klokke mye høyere enn det du klarer med atitool. Hva med at kortet ditt ikke klarer mer, eller at du ikke ser de artifactsene som kommer opp på skjermen din. For min del (bruker rivatuner) får jeg artifacts på counter-strike, som ikke trenger et veldig godt grafikkort,(kjører mitt ti4200 på ti4400 klokke) mens f.eks. commandos 3, worms 3d og hitman 2, ikke får artifacts. Virker ikke det også rart? Så, etter min mening kan det virke som om du ikke har vært så heldig med kortet ditt som merlin har!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...