Gå til innhold

Hjelp til kjøp av digitalt piano


Anbefalte innlegg

Jeg har lyst å plukke opp interessen for piano igjen. Spilte en del da jeg var ung, men har glemt ganske mye nå. Spilte på ganske billige keyboards i yngre dager. 

Vurderer nå å kjøpe et digitalt piano. Jeg tittet i utgangspunktet på et rimelig piano fra Korg eller Roland til 5000, men samtidig prøvde jeg et fra Kawai til 17000. Kawaien ga betydelig mer spilleglede. Både fordi tangentene ikke følte like "plasticky" og fordi lyden virket mye mer autentisk. Lyden fra korgen og rolanden hørtes mye billigere ut (skulle egentlig bare mangle). 

Er det dumt å dishe ut 17000 kr for et digitalt piano når jeg ikke vet hvordan interessen er om noen måneder? På den annen side er det dumt å kjøpe den til 5000 og så få lyst til å oppgradere senere... 

Jeg lider fort av buyers remorse så trenger litt inputs. 😂

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde også kjøpt brukt. 

Har du godt med penger, vet at du i perioder spiller en del og vil få glede av det hadde jeg lagt litt penger i det. Det gjør mye med gleden når lyden er bra og frustrerende motsatt vei. 

Er du derimot impulsiv, ikke har så god råd og/eller usikker på om du vil bruke det noe særlig, ikke kjøp før det har gått en stund og du fortsatt ønsker å spille. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...