Gå til innhold

Er det vanskelig å få jobb som innholdsprodusent?


Gjest 034d1...3cc

Anbefalte innlegg

Gjest 034d1...3cc

Jeg har skrevet her inne før. Har design og frontend, men får ikke jobb. Nå kom jeg over en stilling som innholdsdesigner og det fikk meg til å tenke at det kanskje er lettere å få job med det, særlig om jeg har arbeidserfaring fra den aktuelle bransjen man skal være innholdsdesigner i. Er det lurt å søke på sånne stillinger? Jeg har også noen markedsføringsfag

Anonymous poster hash: 034d1...3cc

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du ikkje har jobb så bør du sjølvsagt søke på dei jobbane som du tenker du kan få. 

Merk likevel at tittelen innholdsdesigner kan være veldig mykje forskjellig, du som har formell bakgrunn frå design og frontend kan fort bli skuffa dersom arbeidsgivar ser for seg å tilsette ein som er journalistutdanna til å skrive innholdet, og ikkje designe den overordna strategien for type innhald og korleis innhaldet blir presentert. I verste fall ser arbeidsgivar for seg å tilsette ein ungdom med masse brukarerfaring frå sosialemedia i ei slik stilling, og er berre villig til å lønne deretter.

Så mitt råd er å søke på slike jobbar (sidan du treng jobb) men vær særleg oppmerksom på kva som er lista opp som arbeidsoppgåver for å vurdere om dette er ein jobb der du får brukt kompetansen din eller ikkje.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...