Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med å komme på Internett, men fungerer på andre maskiner?


Anbefalte innlegg

Den ene datamaskinen jeg bruker har plutselig fåttt problemer med å logge seg på Internett. Når jeg trykker på listen over tilgjengelige nettverk, så får jeg bare opp "ingen internett-tilgang" på det nettverket som jeg alltid bruker. Men når jeg forsøker å logge på med en annen datamaskin (eller med nettbrett eller mobiltelefon) så fungerer internett akkurat som det skal gjøre. 

Det er bare på den ene maskinen at jeg får beskjed om at "Tilkoblingen mellom tilgangspunktet, ruteren eller kabelmodemet og Internett er brutt." noe som er ganske merkelig, ettersom alle andre enheter i huset fremdeles  fungerer som det skal på det samme internettet. Det er jo uansett bare noen få timer om dagen, i ett par dager nå. I ett par timer om formiddagen fungerer ting som det skal, bare for at Internett plutselig ikke får koblet til senere på ettermiddagen. Så fungerer ting igjen utover kvelden. Men neste morgen ffungerer ikke internett igjen, før den plutselig logger på igjen uten problemer seinere på dagen. :scared:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ganske merkelig da, ettersom problemene bare gjelder en datamaskin, ingen andre "duppeditter" som logger seg på det samme nettverket (uten å behøve kabel, eller noe som helst) 

Ett par ganger har jeg faktisk fått Datamaskinen ser ut til å være riktig konfigurert, men enheten eller ressursen (DNS-server) svarer ikke.

0g en gang Windows kan ikke kommunisere med enheten eller ressursen (DNS-server) men ett par timer seinere fungerer ting akkurat som det skal. 😃

Lenke til kommentar

Noe som er ganske merkelig er at det virker som Internett rett og slett slutter å fungere til bestemte tidspunkt. For eksempel at ting ikke fungerer klokken åtte om kvelden, før det plutselig fungerer som den skal igjen rundt klokken elleve om kvelden. Men resten av døgnet fungerer ting greit, før det slutter å fungere igjen cirka klokken åtte kvelden etterpå. 

Og så går det kansskje en eller to dager uten problemer, før ting slutter å fungere som den skal rundt klokken åtte om kvelden der også. Dersom ett eller annet var feil med nettvverket, så skulle man vel tro at denne ustabiliteten skulle være langt mer tilfeldig - og veldig forskjellig hvor lenge situasjonen varer hver gang. Noe som åpenbart ikke er tilfellet her. 😜

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...