Gå til innhold

Hva slags kabel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"USB power supply".

Vil tippe det er 5V. Trolig senter-positiv. Det er det mest vanlige på moderne utstyr. Får universale strømforsyninger hos Kjell, Clas, Power etc.

Edit: Må presisere igjen at jeg kun gjetter. Ikke nok info til å være helt sikker.

Edit2: Hvis du plugget den i PC så er det 5V garantert.

https://www.ebay.com/itm/145347291874

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Var jo en veldig merkelig kombinasjon med plugger dette. Fra USB til "barrel jack"? Men USB-A er uansett 5V. Du kan trolig bruke en hvilken som helst 5V telefonlader for å gi strøm til denne lampa. 

Er det noe batteri i denne lampa? 

Hvis den er oppladbar så kan det hende dem har brukt en slik barrel jack for å isolere batteriet når pluggen settes inn. Lampen har da altså en krets som ikke tillater lading og direktestrøm samtidig. Det er derfor viktig at denne pluggen har en liten fjærbelastet pinne i kontakten. 

Hvis det stemmer det jeg sier og du plugger i en feil type barrel jack så kan det i værste fall gå galt. Grunnen til denne begrensningen er nok fordi at lampen ikke skal overbelaste USB-A utgangen til en PC med både og lade samt gi strøm til lampe samtidig. 

En USB-A utgang fra en PC kan levere maks rundt 500mA. (0.5A). Trekker lampa mer enn det, så kan du overbelaste utgangen på PC'en. 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...