Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Snekker har brukt 8 mnd på lite bad som ikke er ferdig.


Mamsss

Anbefalte innlegg

Har fått en snekker til å pusse opp badet, men han har brukt 8 måneder på et bad på ca 10 kvadrat. Alt er betalt, men han svarer ikke på meldinger eller telefon. Hva skal jeg gjøre? Har masst masse på han, men han kommer bare med unnskyldninger. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har forhåndsbetalt alt, så er det relativt vanskelig for deg å gjøre noe på en enkel måte.

Du kan begynne med å sjekke hva husforsikringen din dekker. Ofte er det rettshjelp inkl, og har du riktig forsikring så har dem en rådgiver du kan snakke med. Jeg er stygt redd du ikke kommer noen vei uten å eskalere saken på et vis.

Endret av Nedward
Lenke til kommentar

Du har nok valgt en useriøs bedrift/enkeltperson.

Jeg kjenner til en hvor jeg bor hvor du må kjøpe flisene selv fordi han er bannlyst på flisbutikkene i området da han ikke betaler for seg... Han turte jeg ikke å bruke selv.

I utgangspunktet har han ikke utført arbeidet innen rimelig tid, og det er ikke etter avtalen. Jeg ville vurdert å undersøke mulighetene til å melde dette som en forliksklage gjennom Forliksrådet: https://www.politiet.no/tjenester/namsmann-og-forliksrad/forliksradet/ dette er et organ som hjelper deg med å løse konflikter ved mekling. Her kan ikke snekkeren gjemme seg da han er nødt til å komme inn til rettsmøte dersom dette bestemmes, ellers kan det gis fraværsdom om du krever dette.

Du bør sende inn et varsel om at du melder det inn dit 14 dager i forkant (tvistevarsel), og du kan også kreve at motparten betaler rettsgebyr i forliksklagen. Er du heldig tar etreprenøren det seriøst. Er du uheldig og dem ikke møter så kan du skrive at du krever fraværsdom i forlisklagen og da kan de i noen tilfeller (sum under 200.000) avgis fraværsdom. I det tilfellet kan du prøve å hente inn det dem måtte skylde deg gjennom namsmannen. Er du uheldig slås bare firmaet konkurs dersom de er useriøse.

Endret av Stender
skrivefeil
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...