Gå til innhold

Bestille på nett til adresse i utlandet


Anbefalte innlegg

Hei. Som det står i tittelen så lurer jeg på noe ang det 

Skulle bestilt noe på en tysk nettside men de sender ikke til Norge, så da var planen å bestille det til familie i Danmark som tar det med til Norge for meg. Men jeg har jo som dere skjønner ikke noe adresse der i mitt navn.. men kan jeg alikevel bestille det i mitt navn så lenge adressen er riktig? Eller må jeg skrive det som co adresse? Skulle spurt de jeg skulle sendt til men de er på jobb nå så får ikke tak i de.

 

Legger ved bilde av det jeg må fylle ut, om noen har lyst å fortelle meg hvor jeg skal fylle inn riktig hadde jeg satt pris på det  :)Screenshot_20240123-093725.thumb.jpg.e84a0bc4ef708664878cf13b03745cd6.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det mest korrekte er på bruke c/o adresse, det gir også størst sjangs for at forsendinga kjem fram.

Er det ei unik adresse så vil nok forsendinga mest truleg kome fram sjølv om postmannen ikkje finn ditt namn på postkassa eller adresseregisteret (og i alle fall om du har same etternamn som din danske familie), men du kan også risikere at forsendinga blir returnert på grunn av at mottakar og adresse er motstridande.

Så det tryggaste er å bruke c/o og få med namnet til den som bur på adressa, dette vil også være viktig om vedkommande må møte opp på postkontoret for å hente ut forsendinga der.

 

Dette skjemaet støttar eigentleg ikkje bruk av c/o adresse.
Det som blir mest rett er at du fyller ut mottakaren sitt namn, gate og nummer i same felt.

Du kan kanskje sleppe unna med å skrive heile ditt namn som fornamn og c/o mottakarnamnet under etternamn men eg mistenker at det blir trøblete opp mot kunderegisteret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...