Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er det for tidlig å vise henne mine "sanne farger" ennå?


Gjest 361a9...0d0

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest 338ee...887 skrev (20 timer siden):

Tingen det hele går på er.. Vil mennene du chatter/omgås med.. Ligge med deg dersom de får sjansen?

For å være helt ærlig, og jeg mener genuint helt ærlig, så driter jeg litt i akkurat det. 

Jeg er fullstendig klar over at menn ofte hopper på sjansen til å ligge med alt med puls, men det er jo ikke hverken mitt problem eller min skyld. Jeg har heller ingen problem med å sette ekstremt tydelige grenser for hva jeg "tillater" av oppførsel fra mine mannlige venner. Over en periode av mitt liv sitter jeg igjen med en god gruppe menn som jeg anser som gode venner, men jeg har også kutta ut en god del folk. Jeg evner også å skille mellom nære venner, og folk jeg tolererer basert på sosial gruppedynamikk. 

Det du tar opp i hele ditt innlegg er litt sånn.. vemodig og trist for meg? For meg, som kvinne er det de dype, sårbare åpne samtalene man kan ha med andre mennesker uten mistanke om baktanker (enten om det er å bruke sårheten mot deg, eller vinkle det over til sex) grunnen til at jeg ikke føler meg ensom eller trenger å "bedøve" virkeligheten med seksuelle opplevelser, og jeg synes oppriktig synd på de mennene som hele tiden ødelegger sine egne sjanser til ekte vennskap og sosial tilknytning med å konstant legge opp til seksuelle baktanker på alt. Ikke rart det er en ensomhetspandemi blant menn for tiden. MEN det er jo en helt annen diskusjon, og ikke min plass som kvinne å verken ta opp, eller ha meninger rundt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 5bac7...868

Som mann med mange kvinnelige venner vil jeg påstå at det er fullt mulig å ha rent vennskap med det motsatte kjønn.

Jeg har vært pulevenn tidligere med noen av dem for flere år siden, men etter det har vi aldri en gang luftet tanken om sex.
Har også en temmelig heit venninne som jeg ikke har hatt sex med før.

Saken er at ja, dersom disse hadde sagt "jeg er så sykt kåt, vi skal ikke bare pule?", så hadde jeg nok sagt ja til det om de var single (de er relativt attraktive alle sammen, så mannlige instinkter styrer her). Men, det er ikke slik at jeg i det daglige tenker på å ha sex med de, og ville aldri foreslått det selv, eller lagt an på de. Vennskapet fremstår derfor som fullstendig uproblematisk, og har vært slik i 5+ år.

Anonymous poster hash: 5bac7...868

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...