Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Toyota Prius, Yaris eller noe annet (liten familiebil)?


minimax

Anbefalte innlegg

Vi er på utikk etter en ny (brukt) bil og håper på noen tilbakemeldinger om hva vi bør satse på når vi prioriterer driftsikkerhet, rimelig service/reparasjon/deler og trafikksikkerhet.
Vi er ikke daglig avhengig av å kjøre, men i løpet av uka blir det flere turer hit og dit (stort sett korte turer på 10-20 Km) og innimellom noen lenger turer (250 Km). Hybrid (ikke-ladbar) virker som den beste løsningen for oss.

En liten bil vil holde for oss (f.eks. Toyota Yaris), men et noe større baggasjerom ville ikke være å forakte, så vi har blitt tipset om Toyota Prius som en driftsikker og rimelig bil. Vi har hørt at Toyota leverer kvalitet, og om noe må repareres koster det ikke allverden samt at deler er lette å få tak i. Yaris vil være lett å parkere over alt, men leste i en test av bladet Motor at den strøk i "elgtesten" og skrenser lett for å unngå påkjørsel. Litt synd egentlig, for den virker fin ellers.

Jeg nevnte Toyota Prius som en anbefaling vi har fått, og til tross for det litt uvanlige designet virker dette som en bra bil, men kanskje litt lang. Hva kan anbefales som en mellomting mellom Yaris og Pris størrelsesmessig? Andre biler/bilmerker vi bør vurdere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...