Gå til innhold

kjøpe ny mobil


simenn

Anbefalte innlegg

Jeg trenger ny mobil, der jeg prioriterer batteri og meldinger. dette høres egentlig ganske nokia ut, og det kan det forsåvidt være, bare jeg slipper sånne stygge nokia design. vil også ha vekkerklokke som ringer selv om mobilen står på lydløs/er skrudd av, og en fiffig kalender med flust av huskelapper. vil helst slippe å lade hver kveld, så batteri er som sagt viktig. trenger helst ikke å være så dyr.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja 6610 er ganske bra, men den tåler veldig lite, fikk riper i displayet med en gang. Men hvis du tar godt vare på den er nok den et bra valg :thumbup:

tåler den lite? Jeg mista min 6610 sykt mange ganger i bakken..... skjedde ingenting med den.... lite riper i dekselet hadde jeg å. 6610 er et veldig bra og fornuftig valg. Hos forbrukershop.no får du den til 1995,- uten abbo. det er mye mobb for penga. :yes:

Endret av mphones
Lenke til kommentar

hei!

 

jeg ville ha anbefalt deg nokia 3100. denne har et meget bra batteri (veil. 410 timer standby). videre virker den raskt - klar og fin skjerm. enkel nokia oppbygning i menyene (som vanlig) .. greit å skrive på. kan også koble til kamera og radio-handsfree.

 

minus med denne kan være at den kanskje burde hatt mer intern minne.. har bare 500k.. litt lite hvis man skal laste ned mer spill og ha en del mms beskjeder o.l.

 

kort sagt en billig ungdomstelefon med et friskt look :)

 

ps: den lyser opp noe sinnsykt.. både med selvlysende effekt når det er helt mørkt og lys som danser i takt med ringetonene når dette er aktivert. så hvis du er litt disco fan - gjør ikke det noe :)

 

mvh

 

torbjørn

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...