Gå til innhold

Trådløs mus (symmetrisk)


Anbefalte innlegg

Jeg har i en årrekke brukt enkle trådløse mus fra Clas Ohlson eller Kjell & Co, da det er noenlunde enkelt å finne mus som tilfredsstiller kravene mine, og de er rimelige. Men ulempen med disse er at kvaliteten er så som så, og etter en tids bruk begynner typisk rulleknappen å svikte. Jeg mistenker at det enten kommer støv inn i mekanismen, eller at den har nådd sin tiltenkte levetid (siden de tross alt er billige). Jeg begynner nå å bli lei av å bytte og kjøpe ny mus stadig vekk, så nå er jeg på jakt etter noe av høyere kvalitet som kan vare en stund. Mine krav er følgende:

  1. Trådløs, enten via BT eller sånn liten USB-dongle.
  2. Symmetrisk (jeg bruker musa med venstre hand, "ergonomiske" mus er derfor helt ut) og må ikke ha knapper på venstre side som kommer i veien ved normalt bruk.
  3. Høy kvalitet/lang levetid.
  4. Bruker den til en laptop på begrenset bordflate, så gjerne kompakt størrelse.
  5. Lang batterilevetid (sånn at jeg slipper å bytte batteri så ofte)

Punkt 1, 2 og 3 er absolutte.

Jeg har prøvd å se etter mus ment for spillbruk, etter antakelsen om at disse skal tåle hardt bruk og litt juling, men av det jeg har sett så langt bommer de på det viktige punkt 2, og de er ofte av den oppladbare typen med bare kort levetid på batteriet mellom hver lading.

Jeg er først og fremst ute etter en mus som er god i praktisk bruk. Utseendet bryr jeg meg lite om - RGB-lys og bling er irrelevant.

Derfor: noen gode forslag til mus som tilfredsstiller kravene mine, og som er å få tak i enten i fysisk butikk eller på (norsk) nettbutikk?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg var også møkka lei av mus med dårlig scrollehjul. De holder vanligvis omtrent like lenge som melk. Kjøpte en BenQ Zowie-mus som har fungert utmerket en halv evighet nå. Ikke noen problemer hittil. Kablet riktignok, men ser de har trådløse også nå.

De er symmetriske og helt uten bling/LEDs.

Edit: Kan muligens se ut som kun kablede er helt symmetriske.

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...