Gå til innhold

Beste Trådløse Høyttalere å Kjøpe på Nettet


Anbefalte innlegg

På jakt etter anbefalinger for de beste trådløse høyttalerne å kjøpe på nettet. Jeg ønsker å oppgradere lydoppsettet mitt og trenger et bærbart alternativ av høy kvalitet for hjemmet mitt. Har noen forslag om hvilket merke eller modell jeg bør gå for?

Jeg har sett på noen populære alternativer, som JBL Charge 4, Bose SoundLink Revolve+ og Sonos Move. Har noen erfaringer med disse?

Jeg vil gjerne høre deres tanker og personlige erfaringer med nettkjøp. Hvilke nettsider stoler dere på når dere kjøper elektronikk? Del dine favoritt nettbutikker der du har funnet gode tilbud på trådløse høyttalere.

01. Hifiklubben - hoyttaler
02. Elkjøp - Jayss Go Mini 
03. Soldfy - apple høyttaler

Endret av TomKim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
On 8/7/2023 at 11:37 AM, TomKim said:

01. Hifiklubben - hoyttaler
02. Elkjøp - Jayss Go Mini 
03. Soldfy - apple høyttaler

Hvis du har et godt budsjett, kan du vurdere Hifiklubben. Jeg la merke til at Jays s-Go-høyttaleren ikke har noen anmeldelser på Elkjop, så du kan vurdere å velge et annet alternativ fra Elkjop.

Apple-høyttalere er alltid mitt førstevalg. De gir høykvalitets lyd, og jeg bruker fortsatt Apple HomePod Mini, derfor anbefaler jeg den. Før du foretar et kjøp, sørg for å sjekke Trustpilot-anmeldelsene.

Lenke til kommentar

Du prioriterer altså å kunne bære de. Da vil jo anlegget uansett begrenses på størrelse og lydkvalitet. Du bør først finne et sted å lytte på de. Min erfaring er at terningkast og tester ikke alltid stemmer overens med min smak for lyd. Hvis nå det er viktig for deg da.. Jeg har et større kompaktsystem som kan bæres, men ikke behagelig. Du drar ikke med deg denne i parken.

Jeg har hatt god erfaring med komplett.no. Bærbare anlegg er ikke høy hifi-faktor så du får et godt nok utvalg på slike nettsteder.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...