Gå til innhold

Rar handel på Finn


Anbefalte innlegg

Kjøpte skjermkort av en fyr på Finn som hadde en annonse hvor flere skjermkort var avbildet, ble tidligere brukt til crypto. Har kjøpt skjermkort brukt til den slags tidligere uten problemer, så lenge det har vært vedlikeholdt godt. Hevdet at kortet var renset og byttet pasta hver 6. mnd, tenkte 7k for en rtx 3090 høres bra ut. Selgeren var hyggelig og behjelpelig, men så fort jeg fikk kortet, ble annonsen slettet og fyren er borte. Kortet er skittent, men fungerer. Kjørt gpu z for å sjekke om kortet er ekte og får grei score på 3D mark. Sitter med en skeptisk følelse til hele greien, men kortet funker jo. Burde jeg følge opp med Finn? Handel ble gjort med fiks ferdig, men da en egen annonse som ikke inneholder særlig info.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Akkurat hva mener du med "fyren er borte"? Noen velger å slette annonser etter salg, slik er det bare, men rent juridisk har det ved tvist ingenting å si siden Finn.no har backups/snapshots. Selv når annonsen er slettet så har du 24 timer med Fiks Ferdig å kunne utsette utbetaling i 10 døgn (hvor du og selger kan prøve å bli enige)..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk du kjøpsbevis fra da kortet ble kjøpt?

Potetmannen39 skrev (6 timer siden):

Handel ble gjort med fiks ferdig, men da en egen annonse som ikke inneholder særlig info.

Utdyp gjerne. Lå kortet ute med.bilder og telst på en egen annonse, mens Fiks Ferdig-handelen ble gjennomført på en annen?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...