Gå til innhold

Hvor mye kan jeg spare på å vente og satse på en restplass til høsten?


Anbefalte innlegg

Hola!

Jeg føler for en 10-dager på Mallorca i september/oktober. Pr. nå koster det ca. 10 lapper for fly+hotell iht. mine preferanser. Det er cirka samme pris på pakketur kontra "upakket". 

Spørsmålet er: Hvis jeg venter til høsten kommer og det nærmer seg avreise, hvor mye kan jeg spare på en pakketur? Jeg vil vite hvilken by jeg skal til, krever minst 3* og ønsker nødutgangsete p.g.a. lange ben. Er disse ønskene forenlig med restplasskonseptet?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Umulig å si. Historisk sett faller prisene dramatisk rett over høysesongen, og VG/DB har alltid artikler som "Nå kan du reise til syden for 1000 spenn..." rundt slutten av august-tider. Men det har skjedde mye rart i reisebransjen det siste året. Så ganske vanskelig å forutse. 

Men dersom du er fri & frank - fleksibel og ikke MÅ reise. Så hadde jeg ventet. Forhåndsbestilling flere måneder i forveien er etter mitt syn for dem som må planlegge litt, mtp barnefri, skoleferier, jobb og lignende. Har du fleksibilitet til å ha litt is i magen - kan du gjøre et skikkelig kupp.

Et tips er å sjekke charterseslskaper fra Sverige. Ofte ligger prisnivået ganske mye lavere enn i Norge - selv med en ekstra flybillett i bagasjen. Ei bekjent sikret seg en restplass fra Stockholm til Kapp Verde for 2000 SEK... med en uke hotell. 

Sjekket Norwegian kjapt. Du får fly til 1500 t/r Oslo Mallorca. Si 2500 med bagasje og større sete. 

10 lapper for 10 netter inkl fly og hotell som enslig reisende er uansett innafor syns jeg. 1000 kr.- dagen alt inkludert. Men da regner jeg med du havner på en "dyr" charterplass i Mallorca. Kan du bestemme bolig selv, f.eks. på Airbnb osv, med parkering og leiebil - så er du både fri & frank og litt mindre Charter Svein.

Jeg prøvde dette restplassgreiene en gang... aldri mer. Alle mine fordommer slo knallhardt inn. Det var til Tenerife. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...