Gå til innhold

Samsung Galaxy Book Pro 15" - Ustabilitet


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte nevnte PC hos Power, som utgående modell og til redusert pris for ca 3 mnd siden. Den har 15.6 tommer OLED skjerm og så veier den bare litt under 1.2 Kg, så dette skulle i utgangspunktet være den optimale reisepc. Den hadde 256 GB HD og i5, 8 GB RAM og for å forbedre ytterligere, så satte jeg inn en ekstra Samsung ssd på 1 TB. Operativsystem er WIn11 Home.

De første par månedene så kjørte den veldig ustabilt med mange krasj, spesielt ved bruk av Google Chrome. Ainstallerte Google Chrome og brukte Firfox i stedet. Det hjelp en del men den krasjet fortsatt. Så kom det masser av oppdateringer, nå i det siste, inklusive firmware, tror jeg.

Da ble den helt død og lot seg ikke slå på, på flere dager. Tenkte da at den var deffekt og at den måtte levers for reparasjon på garantien.

Så kviknet den plutselig til og startet opp, og etter det så har den faktisk kjørt feilfritt og helt uten problemer. Hvis den har tenkt å fortsette å kjøre stabilt, så er det jo en fantastisk reise-pc med 15.6 tommes skjerm og en vekt på bare 1.2 kg.

Synes dette var en merkelig oppførsel fra en PC. Er det noen som har erfaringer med dene typen PC og som har opplevd noe lignende?

Apple har jo kommet med en 15 tommes MacBook Air som skal være fantastisk lett, men den veier jo 1.5 kg og altså 300 gram mer enn denne Samsungen. Så hvis bare Samsungen fortsetter å kjøre stabilt, så er dn jo meget bra til sitt bruk.

Edit: Denne her, men jeg kjøpte den for en lavere pris. Anmeldelsen med 1 stjerne kan jo passe med den erfaringen som jeg har hatt, men som sagt, nå og intil videre så kjører den dønn stabilt. Mulig grunn til tidligere problemer: Egentlig laget for Windows 10 og ikke kompatibel med Windows 11 før firmware upgrade (min teori om mulig grunn.)

Endret av arne22
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Svein M said:

Det høres trolig ut at den trengte oppdateringer fra Samsung eller Windows drivere. Det er trolig det når den er stabil nå.

Tenke at det var drivere og kjørte oppdatering etter oppdatering uten at det hjalp. Så kom det en "firmware update" og etter det så var den død i flere dager, nesten en uke tror jeg. Så startet den plutselig og har vært helt OK etter ca en uke som "død".

Ser at PC har fått en del dårlige anmeldelser, selv om det er en fantastisk PC, når den fungerer. Med 15.6 tommer OLED, litt mindre enn 1.2 Kg og nå med 1.2 TB SSD. Mekanisk så framstår den som litt "svak og bøyelig", men når man er litt forsiktig så fungerer det greit.

Var på jakt etter "den perfekte PC for flyreiser", og der leverer den meget bra, når den fungerer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...