Gå til innhold

Hvordan finne teknisk Co-founder til startup (Helst som bor i Oslo)


Anbefalte innlegg

Hei og god dag,

Har noen her tips til mulige arrangement, steder, forumer eller andre måter å finne teknisk co-founder(s) til startup-prosjekt? Sett at jeg ikke har noe funds til å gi noe annet en eierandel i et selskap som enda ikke er startet. Lage annonser er dyrt og dermed noe usikker på den fremgangsmåten.

Jeg jobber med et b2b SaaS-projekt hvor jeg koder med visual studio i C#, .NET, severløsning via Azure og SignalR. Skal begynne med å integrere database med Azure SQL i disse dager. Føler jeg ikke er alt for langt unna et MVP. Holder til i Oslo og jobber som revisor til daglig. Har gjort noe markedsundersøkelser og skriver businessplan og tror det er hold i ideen. 

Jeg søker en del etter kode-arrangement osv i Oslo for finne folk som kunne vært interessert, men finner ikke så mange arrangement denne sommeren. Har 5 uker fri denne sommeren som kommer til å gå til dette prosjektet. Vanskelig å ha tid i hverdagene når man er i vanlig jobb. derfor er denne sommeren veldig viktig. Ønsker å ha et MVP som kan benyttes av bedrifter eller organisasjoner i løpet av dette halvåret. Ønsker dermed på nyåret å vise til brukere og et produkt, og dermed søke etter startup-kapital slik at man kan drive med dette på fulltid.

Søker etter folk som kan bli avhengig av suksess. Hvis du har spilt WoW og ikke klart å legge spillet i fra deg (slik jeg var en gang i tiden). Sånn avhengighet ser jeg etter i en Co-founder. Jeg har ikke noe krav om å ha jobbet med .Net eller C# fra før. Dersom det skulle være av interesse av noen her i dette forumet så etter noe diskusjon ønsker jeg at personen signerer en NDA slikt at ideen er noe beskyttet.


 

Endret av Damian
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg pleier å si at gode ideer er 5kr stykket, så folk kommer ikke til å hive seg på noen andre sine ideer uten videre, spesielt ikke når du er så tilbakeholden med å forklare hva nøyaktig ideen din er.

Du kan forsøke startupmatcher.com, men som sagt så vil du neppe finne noen uten å være overbevisende.

Lenke til kommentar

Riktig det du sier angående ideer. Også riktig at folk ikke kommer til å hive seg på andres ideer uten videre.,

Jeg har ingen erfaring med IT-miljøet i Oslo. Det jeg hovedsaklig spør om er om det er noe fysisk "IT-Miljø" eller andre måter man kan finne folk å pitche ideer til. Startupmatcher.com nå The Hub, kan være en mulighet. Må først sette opp et driftsselskap. Takker for tips.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...