Gå til innhold

Tonje Brenna - Dumskapsminister?


Anbefalte innlegg

bjorning9 skrev (19 minutter siden):

Men hvor korrupt er Norge I dag? Er ikke lovverket tydelig nok? Det er vell ganske vanskelig for en politiker å ikke ha et nettverk innad I partiet eller kontakter på tvers av partiet på stortinget? Riksrett nå... Hun er stemt inn, tror Frølich det er nytt valg ved hver meningsmåling?

Jeg ville også trodd det er vanskelig å ikke kjenne noen fra før i et lite miljø og lite land.

Politikere skal ikke komme lett til det og få fordeler folket/andre arbeidstakere ikke har, for at vi skal opprettholde tilliten til dem. Men ellers i samfunnet handler jo alt om nettverk. Det er vanskelig å unngå. Den vanligste og letteste måten å få jobb på er gjennom nettverk. Men styreverv har kanskje egne regler?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Det er litt sånn at det må en dypere forståelse av det norske samfunnet for å forstå hvordan Norge er . Den største svakheten er den norske gjennomgripende dumskap blant politikere og andre at boligsektoren skal være fritt markedsbasert. 

Det andre er å sammenligne Norge med andre nordiske og europeiske land. Det blir feil når vi er så til de grader en råvarenasjon innenfor olje, gass og fiskerier. Det er latterlig å kjøre samme rentepolitikk under pandemien. Norge hadde ikke sysselsetting problemer. 

Norge har tilbakestående politikerstand. Uansett parti. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...