Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

ugress i hagen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

https://www.felleskjopet.no/alle-artikler/alle-artikler-hjem-og-fritid/artikler-om-hage/slik-blir-du-kvitt-ugress/

Produkter som ikke skader gresset.  Plenrens høres ut som en god ide, det er bilde av en liten, gul sekk. Litt dyrt, men hvis sekken kan brukes over flere år er det ikke så dyrt. Ellers fjernes løvetann så tidlig som mulig, med løvetannjern. Helst før den blomstrer, men det virker umulig med en stor mengde løvetann. Bør fjerne alle blomstene før de blir til frø. 

For blomsterbed er det lurt å begrense veksten med å legge på f.eks. bark, grensekvister, eller andre objekter du måtte ønske. Disse tingene kan flyttes fra bed til bed, eller ligge konstant i det samme bedet hele året. 

Lenke til kommentar

denne virker greit og holder for mange kvadratmenter med plen, jeg har god erfaring med denne, men det er ikke et vidundermiddel som du sprayer på en gang og alt er vekke , anbefaler en mist en 10 liter pumpekanne du kan og og spray med, om du har god råd så kjøp en 20 liter til og ha på ryggen og spray hele plenen en uke etter du har klippet.  gjenta gjennom sommeren så ofte som du ser behov.
image.thumb.png.01bc5a4d7d9f43864926c4d3f4bf3bdd.png

en slik er et must mot løvetann 

image.thumb.png.0c3df74b0fa4968ca67f8a478a43e647.pngellers er det bare og huske at det er en konstant kamp som må følges opp hele veien og at du aldri kommer 100% i mål, det dukker altids opp noe nytt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...