Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fetisj


Gjest e8dc2...3a7

Anbefalte innlegg

Gjest e8dc2...3a7

Er det noen som bor med en fetisjist? Jeg dater en, men lurer på om jeg kan gå inn i et forhold med en som ikke tenner på meg. Hva tenker dere? 

Anonymous poster hash: e8dc2...3a7

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

fetisjist er et veldig bredt spekter, og det betyr ikke at de ikke tenner på kun en ting, det er vell heller det at de er mere gira på den tingen.

og så er det jo du som må vite om denne personen sin fetish er noe du kan leve med eller om det er en deal breaker for deg, for om du er klar over hva det går i så er det nok en forventing at du vil kunne være med på leken. 

Lenke til kommentar
On 4/12/2023 at 4:49 PM, Guest e8dc2...3a7 said:

men lurer på om jeg kan gå inn i et forhold med en som ikke tenner på meg.

Noen konkret grunn til at du tror hen ikke tenner på deg?

Fetisjer og andre parafilier kan selvsagt være dominerende elementer i seksualiteten som det ikke går an å være uten, men sannsynligvis er det heller noe man liker å drive med av og til uten at det trenger å stå i veien for mer "ordinær" sex og seksuell tiltrekning.

Det betyr selvsagt ikke at det nødvendigvis er noe man vil være helt foruten heller, så et spørsmål du bør stille deg selv er om du er komfortabel med at dette er noe en partner lever ut uten å involvere deg, enten på egen hånd eller (og det er kanskje vanskeligere å leve med) sammen med andre.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Dette er det vel egentlig bare du og han i fellesskap som kan finne ut av.
Men i stor grad så vil det jo komme litt an på hvor viktig sex er for dere i forholdet sånn sett under ett. 

Forutsatt at sexlivet er en viktig del av relasjonen deres så kan jo dette fort bli litt komplisert. -Alt etter hva du egentlig legger i fetisjist, og om det faktisk er sånn at han ikke tenner på deg. Har han sagt rett ut at han ikke tenner på deg? Eller er det noe du har tolket deg fram til, på bakgrunn av at han har en eller flere fetisjer?

Dette med kink, fetisj og parafili er for øvrig et helt spekter i seg selv. 

Ordet kink bruker man ofte om det å ha en uvanlig seksuell interesse som man kan bruke av og til for å tilføre «krydder» til sexlivet sitt. Fetisj bruker vi ofte når kinken er en viktig og varig del av tenningsmønsteret. Og ordet parafili bruker vi når fetisjen tar så stor plass i sexlivet, og kanskje livet for øvrig, at det går ut over helse eller evnen til å ha normal sex.

Hvis han du dater faktisk sliter med å tenne på vanlige ting og damer, og dere ikke deler fetisj, så har dere en utfordring ja 😅 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...