Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fraværende sexliv har skadet mitt syn på samboer seksuelt.


Gjest a69a5...08a

Anbefalte innlegg

Gjest a69a5...08a

Historien gjentar seg for de fleste av oss vil jeg tro.

Men er i et forhold med ei hvor vi har 2 småbarn. 4 & 6.

Hverdagen er "så som så"  Egentlig ikke super hektisk, men samboer får den til å bli det.
Ble lite sex etter ungene kom, alt er normalt får man høre, man må jobbe for sexlivet etc etc.

Realiteten er at få gjør dette etter hva jeg selv erfarer og hører fra andre i omkretsen vår. Vi er rett å slett sløve. Og det får være på godt og vondt. Man tar konsekvensen og det er hva det er.  Kanskje lærer man av det, kanskje ikke.  Not my call.

Men uansett, så har sexlivet vært de siste 4-5 årene at vi gjør det 1-2 ganger i mnd, dama vil helst ligge på rygg og ikke gjøre annet. Og det er alltid en kjappis pga ungene. Hun er strålende fornøyd med sexlivet, og jeg må nesten tro henne da hun alltid har vært ærlig. Får høre av venninnene hennes at de beundrer meg fordi jeg "takler" et lavt sexdriv hos en partner, for det skal sies at jeg aldri maser om sex- Jeg initierer til det 99/100 ganger og får avslag som alle andre de fleste gangene, men jeg maser ikke. selv om jeg sier at jeg ikke er fornøyd selv, men respekterer jo selvfølgelig at hun har et lavere driv, det siste jeg vil ha er pliktsex fra samboer.

Men har merket at det siste året, så er jeg kåt de første minuttene under foreplay ( jeg gir henne for å varme opp + ) Og det tror jeg er mye fordi jeg fantaserer om at det er noen andre veldig ofte. Og når jeg begynner så dabber det fort av og jeg gjør det jeg kan for å komme selv, eller så kommer jeg ikke og fullfører med egne leketøy på "kontoret". Har diverse blowjob leker og andre ting som jeg selv liker å få det, men har ikke fått siden forelskelsesperioden i starten av forholdet. Og har blitt vant til det egentlig, samboer vet om det også. ( Eller noe av det, hun vet ikke omfanget av hvor ofte det brukes ) 

Har begynt å være fraværende om å initiere sex siste 3 mnd, og det merker hun, så hun har prøvd å gjøre det selv, men det gjøres super uromantisk " Skal vi ta inn på Hotel i helgen? Jeg har mensen, men vi kan gjøre det i dusjen" " Vil du ha sex? jeg har litt vondt i magen så gjør det fort"  " Kom igjen, ta meg før ungene kommer"    Det er de 3 siste gangene, Plutselig føler jeg at jeg er den som har pliktsex.  Og har mindre og mindre lyst på sex.  Dama er helt gjennomsnittlig mtp attraktivt utseende, så det er ikke noe i veien med det.  Men ja. finner meg litt i en kinkig situasjon, og vet ikke om jeg er så gira på å bruke mye energi på å "finne" tilbake til noe når jeg vet at samboer bare vil falle tilbake sine gamle spor.  Er litt for gammel til å leke katt og mus så det må være jeg som gjør jobben.

Jeg må liksom se når ting går nedover, jeg må fikse det, jeg må vedlikeholde.  Hun er jo som sagt fornøyd med mindre jeg blir som jeg er nå, helt fraværende i å initiere.  Hun sier selv hun har blitt bortskjemt fordi jeg har gjort det i alle år, og har vanskelig med å se for seg at hun kommer til å endre seg.

 

Har noen råd?   Parterapi osv skjer ikke, hverken jeg eller samboer er mennesker som føler at det vil være til hjelp da vi har en god kommunikasjon i våre øyne.. Les: Det er mer et tegn på spikern i kista for vår del.

Og ja man kan si at man kunne vært mer åpen, men er man i en situasjon med et menneske man kjenner på godt og vondt er det ikke alt man kan fortelle heller.  Så det er kun der det stopper rent kommunikasjonsmessig.

Anonymous poster hash: a69a5...08a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du nevner ikke noe om at dere gjør ting sammen som ikke involverer unger eller sex. Dette tenker jeg er viktig å være klar over. Enkelte damer kan bli mer tent hvis de føler at de blir sett og verdsatt.

 

Ta henne med ut på middag, gjør ting sammen igjen og bare se hva som skjer. Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen.

Lenke til kommentar

En av grunnene til at jeg er usikker om et familieliv er tingen for meg. Er selvfølgelig alltid muligheter for å spice opp et parforhold med aktiv familiehverdag, men jeg tenker at det skjer en fysiologisk endring hos damen etter fødsel(er) som kan påvirke driven hos mange. Det du beskriver hører jeg ofte fra kamerater, og det er synd fordi kos er viktig og livet er kort. Men når dama først ikke har den lysten så er det i grunn lite man får gjort, du vil alltid kjenne på følelsen at det er man selv som pusher for å få det til. Er fordeler og ulemper sånn som med alt her i livet, du må avgjøre hva du kan leve med :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...