Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Gode kjøreskoler i bø eller Skien


Anbefalte innlegg

Er en gammal gubbe på snart 40, som ikke har lappen, fikk den nesten når jeg var 18 men angsten kom i veieb når jeg skulle ha felles kjøring så det ble aldri noe av. Og jeg bodde i Oslo så var aldri noe hast. Men nå bor jeg på landet og trenger lappen.

Bø og Skien er ca. 30 min unna med bus hver sin vei. Så er ett fett hvilken jeg drar til. Så har dere noen anbefalinger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøreskoler må ha statlig autorisasjon så sånn sett er det det samme hva du velger.

Hadde nok satset på Skien siden stedet er større og derfor har potensiale for bedre skoler, men du kan jo sjekke for muligheter i Bø også. Greit å kunne få time når du har muligheter i stedet for å bli satt på venteliste.

Lenke til kommentar
Gunfreak skrev (3 timer siden):

Bø og Skien er ca. 30 min unna med bus hver sin vei. Så er ett fett hvilken jeg drar til. Så har dere noen anbefalinger?

Har du sjekket kjøretime-prisene på aktuelle trafikkskoler, Bø vs. Skien? Med en trafikkskole basert i Bø, så regner jeg med at du har oppkjøring på Notodden siden Statens Vegvesen er der, mens med trafikkskole i Skien så vil du også kjøre opp i Skien. Notodden er en mindre by og kanskje enklere å kjøre opp i, men man blir vel også greit kjent med kjøring i Skien med en trafikkskole som ligger der. Smak og behag tenker jeg. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...