Gå til innhold

Hva tror dere blir best av


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1.HL2

2.Doom3

.

.

.

.

.

.

x.Halo 2

 

Halo 1 imponerte svæært lite, historien er som på de fleste spill ganske dårlig (som tatt ut fra en eller annen sci-fi B-film). Repetitivt banedesign, helt middels grafikk (skjult under et par tonn med bumpmapping). Ble veldig kjedelig etter et par timer, HL1 har mye mer spennende historie enn HALO, selv om den kanskje ikke er så mye bedre... HALO var liksom bare... skyt skyt skyt finn knapp skyt skyt skyt.

 

Har ingen forventninger på HALO 2 og slik det ser ut bærer det i samme(feil) retning som HALO. HALO konseptet fungerte når det kom ut på X-box, men det holder ikke lenger.

Lenke til kommentar

Ja, stalker setter jeg penger på, men igjen, er bare glad jeg får alle disse fete spillene jeg, så gidder ikke mase om hvilket som kommer til å bli best etc etc Det er den ferdige spillopplevelsen som teller, noe ingen av dere har noe grunnlag på å bedømme (ja du har spillt en alpha her og der, det har potensiale, men det er nødvendigvis ikke at spill x kommer til å bli så bra som det skal se ut til). Gled dere også til far cry, prøvde demoen (en offisiell demo ja, det er noe annet enn en lekket alpha versjon), og det virker svært lovende. Alle har MYE å glede seg til i år!

Og èn ting til, ikke diss den og den konsollen, eller det og det spillet. Det blir for dumt, bare godta at andre faktisk gleder seg til f.eks Halo 2 like mye som du gleder deg til Half Life 2.

Lenke til kommentar
Følte at Halo har fantastisk kontroller, sensitivitien er helt riktig, så i mange tilfeller hadde man like god kontroll som med mus og tastatur.

 

man må jo ha forferdelig koordinerings-evner om man ikke klarer å håndtere halo-oppsettet...

Jeg kunne gjerne tenke meg å se en deathmatch mellom en som bruker mus&keyboard og en som bruker håndkontroll. Enn hvor godt kontrollen er konfigurert tror jeg likevel mus&keyboard kombinasjonen vil vinne.

Så klart ville mus-tastatur fyrn vunnet, men halo-oppsettet fungere fortsatt perfekt til det den skal gjøre...

 

som sagt, man må jo ha forferdelig koordinerings-evner om man ikke klarer å håndtere halo-oppsettet, eller synes det er helt "ape", som han ene fyrn sa... Han med den merkelige avatarn, gidd ikke finne posten...

Lenke til kommentar

Jeg gleder meg mest til Half Life 2, med Halo 2 hengende på slep.

 

TorgeirS: Kan jo være at folk vil ha spillet litt på grunn av historien kanskje, og ikke bare gameplay, grafikk, osv. Det er dessuten ingen grunn til at de skulle endre på gameplay'et, jeg synes det var strålende på enern. Grafikkmessig kommer spillet til å bevege seg noen hakk opp, men i og med at det er på samme konsoll så blir det ikke store forskjellen. Har du lest om spillet egentlig? Har du sett hvor mange nye kjøretøy og våpen det blir? :wow:

Lenke til kommentar

Jeg tror Doom 3 kommer til å bli det beste singel player spillet. Har sett en dokumentar om det og det virket ganske skummelt... :p Akkurat som HL1 var... HL2 tror jeg kommer til å bli en stor MP hit. Halo 1 sugde på PC. Det er ikke godt å si hvordan 2ern blir... JEG tror det kommer til å være akkurat like dårlig som 1ern...som noen andre sa så fint: Skyt, skyt, skyt, finne knapp, holde knappen enda litt mer inne osv...

 

Altså:

1. HL2 og Doom3

 

x. Halo2

Lenke til kommentar
Disse j**** "Hva er/blir/var best" trådene må snart ta slutt!!

 

Gi dem en egen seksjon i forumet om ikke annet!

Disse j**** kritiske personene her på forumet som ikke har noe bedre å si kan like godt la være og svare. Det er noen som liker å lese andres synspunkter om forskjellige ting.

 

Jeg gleder meg mest til Doom 3. Tror også HL2 kan bli bra, Halo 2 er jeg ikke sikker på, men jeg synes Halo har bra multiplayer.. Jeg er ikke så glad i Singleplayern.

Endret av hasuwest
Lenke til kommentar

Never ending story, tra la la la la la laaa laa la...

 

Om du vil ha story spill RPG!

 

Tror Spillene blir bra på forskjellige måter. Doom 3 blir et tungt og mørkt spill. Ser det ikke for meg som et løpe, hoppe, dansespill. Men mer i retning av at du spaserer rundt i en tung romdrakt, med en stor rifle, mørke rom, du må alltid gå sakte og du vil konstant se gjennom hvert lille skap eller skuff etter fiender.

 

Halo 2 blir nok det med lengst levetid, grunnet COOP. Det blir en slags mellomting av doom og HL2. Vil primært være et xbox spill og vi kan "glede" oss til nok en dårlig porting. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor det er med i denne diskusjonen. Sett det heller opp mot xbox titler.

 

HL2 blir et mer fartsfylt spill. Tenker meg en god del løping og tidspress. Lysere enn Doom angående miljøet. Ikke så mye blod og gørr som dum, men mer av laserstråler. Tror at HL2 vil ha den beste storyen om det skal konkurere med doom.

Lenke til kommentar

husker jeg rett, så vil halo2 bli utarbeidet til pc og xbox "hver for seg", ogg man vil ikke ta utgangspunkt i xbox code. rett/galt?

 

og hl2 skaperne har jobbet nært opp med utviklere av hl2 coop mod, så det skulle bli bra tilpasset, det leste jeg i en artikkel her på gamer forum, rett/galt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...