Gå til innhold

Når demonen taler for deg da er døden nær


Anbefalte innlegg

Etter at du har avslørt demonen og den innser at du er en fiende som må bort, det er da den taler FOR deg, og den ønsker gjerne å tale til folk du kjenner på en måte som gjør at du blir oppfattet feil.

Demonen liker ikke at din omgangskrets skal komme mot demonen etter du har gått bort, så demonen vil gjerne tale FOR deg til din omgangskrets på en negativ måte slik at de begynner å mislike deg istedet for å like deg.

Demonen mente at det ville være så mye lettere å bli kvitt deg hvis din omgangskrets mislikte deg før du døde istedet for at de likte deg.

Demonen mente at det ville vært billigere for ham. Når du oppdager at demonen gjerne vil være ditt talerør (i ditt navn) og snakke negativt om deg, da vet du at døden er nær.

Det er 100 ganger billigere å bli kvitt et dårlig menneske enn et godt menneske, derfor vil demonen først ta ryktet ditt.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En demon var på besøk og han hadde med seg 16 demoner som han selv hadde skapt og han ville lease de ut til et godt menneske, og de ble leaset ut i hans navn uten at han hadde skrevet under på det. Demonen begrunnet det med at ved å late som om man var et offer så kunne man slippe unna hele vreden totalt sett. Da sa det gode mennesket til demonen, la oss gjøre det offentlig da.

En annen demon sa: "I helvete er det seriøst og her tar vi alt du sier til punkt og prikke" og han som besøkte helvete sa: "Her ute i det grønne sier vi ting bare for å få tankene til å rulle, ikke for å skape noe konkluderende"

En tredje demon hadde arrangert møter for den besøkende, han hadde satt opp timer for å besøke noen som han ikke kjente og heller ikke hadde planlagt å møte i det hele tatt, men demonen hadde satt opp time likevel. Han hadde brukt hans personlige penn og skrevet under for ham om å møte en annen person til debatt.

Demonen hadde også gjerne lyst til å sette opp et fiendskap mellom ham og hans beste venn hvis det ikke gjorde noe.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Jeg lo da du nevnte bygdedyret. Jeg synes at det er bra å forsøke å gjøre ting om til latter, for det kan jo hjelpe saken. Latter kan faktisk programmeres inn.

Noen ganger er det tid for motstand og debatt, andre ganger er det tid for latter, i kryss og tvers. Spiller ingen rolle hvordan man går frem, bare det virker.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...