Gå til innhold

Hvordan få 2 skjermer på pc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3 minutes ago, Gutten i lia said:

Har en stasjonær pc hvor skjerm koblet i hovedkort med hdmi virker fint, men om jeg kobler i skjermkortet får jeg ikke liv i skjermen, heller ikke duplisert eller udvidet skjerm. Enhetsinfo sier at alt er ok med skjermkort, men får ikke liv i skjermen - hva kan være galt?

Velkommen!
Litt info vil sikkert hjelpe noen å hjelpe, eks hva slags skjermkort, hovedkort, skjerm, operativsystem?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det mange gjør feil er man kobler til hdmi på hovedkortet som blir feil, tipper du har koblet til den oppe til venstre, tror og den PC-en har bare en hdmi og resten er display port og dvi. Det du må gjøre da er å skaffe den adapter fra DisplayPort til hdmi. Eller bare bruke DisplayPort 

typ sånn https://www.kjell.com/no/produkter/data/kabler-og-adaptere/displayport/displayport-til-hdmi/adapter-displayport-til-hdmi-p98490

2B5F6779-B6E5-4F2A-8A3E-1976C27905CC.png

Endret av onkel_jon
Lenke til kommentar

Utganger fra hovedkortet er på den øverste platen en ser på bildet. Der er typisk usb, nettverk, skjermutganger og lyd utganger.

PCIe kort som står i maskinen er de du ser på bildet som har en litt mørkere farge, der er to kort på den på bildet. Om en har PCIe skjermkort så er der skjermutganger på skjermkortet.

Som oftest så er det slik at om en har skjermkort må en bruke skjermutgangene på skjermkortet. Og om en ikke har skjermkort så må en bruke de utgangene som er på hovedkortet.

Endret av Svein M
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...