Gå til innhold

Djevelen hater internett


Anbefalte innlegg

Djevelen så på internett som et sted hvor intelektuelle utveksler tanker og ideer som gjør at folk ble smartere og mer kunnskapsrike, de utvekslet også ting som djevelen ikke ville at de skulle utveksle med verdenen, og djevelen bestemte seg for å begynne å ødelegge internett som en plass hvor folk kunne utveksle tanker og ideer på en slik effektiv måte som de har gjort tidligere.

Djevelen ville bremse ned effekten av internett, han hentet internettkniven sin og begynte å skjære opp internett i 4 store deler hvor verdens befolkning hadde blitt til 4 store fiender mot hverandre, og det ble tyngre å oppholde seg på internett når alle disse 4 var imot hverandre og drev psykologisk krigføring mot hverandre med internett som et hjelpeverktøy til å få det til.

Djevelen stoppet ikke før han hadde kuttet de 4 store til enda mindre deler og internett ble stadig mer og mer oppdelt i mindre biter og det ble enda vanskeligere å oppholde seg der pga. all fiendskapen djevelen skapte.

Det kom mer og mer og mer og mer og mer og mer fiendskap som delte internet i mindre og mindre biter og til slutt var det så mye fiendskap, så mye støy, så mye uro og så mye bråk og så mye elendighet som ble utvekslet mellom verdensfolkene gjennom internett at nå var internett blitt redusert som et effektivt redskap for å utveksle gode tanker som kunne drive menneskeheten fremover isteden for bakover.

Djevelen splittet og hersket hele internett og barna som behøvde å lære av alle hadde nå mistet sitt verktøy for å lære, de kunne ikke lengre oppholde seg der fordi djevelen hadde satt folkene mot hverandre og innskrenket rettighetene hvor internett ikke lengre var fritt som før.

Djevelen hadde makt til å påvirke hvert individ og han brukte både store og små metoder for å holde de borte fra internett, det var vanskelig å oppdage hvordan han klarte å få det til, men han klarte å redusere tiden du bruker på internett, og du klarte ikke å skjønne hvordan han klarte det og hvis du oppholdt deg på internett så var det vanskelig fordi folkene var i krig med hverandre.

Folk ble satt opp mot folk, aviser ble stengt ned og sensurert, det ble personangrep som gjorde at nye regler ble formet, djevelen brukte alle metoder han kunne bruke for å ødelegge internett totalt. Djevelen brukte kunnskapsløse mennesker til å ødelegge internett FOR ham, for han visste at de ikke skjønte hva de drev med, så djevelen brukte de til å forme reglene rundt internett. Han kunne ikke bruke de som var kompetent på internett for de skjønte hva det innebar.

Djevelen fortsatte å kutte opp internett i mindre og mindre biter og for å komme til internett måtte du gå gjennom og møte alle de små bitene og det ble vanskeligere og mer ondskapsfullt.

Djevelen gikk til angrep på sin største fiende; Internett.

Endret av JunkPotato
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En gang i fortiden var internett et teknologisk under, da beundret vi internett. Men det ble etter hvert til et rent sosialt våpen, og da begynte folk å hate det. Vi må ha tilbake nerdene og nerdefaktoren og se internett for hva det er, ikke for hva det blir brukt til.

Ingenting forblir som det engang var, alt forandrer seg. Dette må oppfinnere alltid tenke på, det de lager blir aldri brukt til hva det var ment som.

Endret av JunkPotato
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
13 minutes ago, JunkPotato said:

Ingenting forblir som det engang var, alt forandrer seg. Dette må oppfinnere alltid tenke på, det de lager blir aldri brukt til hva det var ment som.

Vet du hva det opprinnelig var ment som?

Også om du tar med forgjengeren, Arpanet?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...