Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Sterk hodepine ved forkjølelse


:utakt

Anbefalte innlegg

Når jeg blir forkjølet får jeg alltid sterk hodepine. Jeg er ganske sikker på at det skyldes trykk fra snørr og gørr som samler seg i bihulene. Paracet og andre smertestillende hjelper ingenting. 

En gang det var spesielt jævlig ringte jeg fastlegen og jeg fikk resept på noen slimhinne-avsvellende (?) tabletter. Det var helt magisk, jeg tok to sånne og ble mye bedre på kort tid. Men - dette er altså reseptbelagt, og jeg forsto på legen at dette egentlig ikke var noe de likte å skrive ut. Noe med at hjerneblødning eller noe sånt sto på lista over (sjeldne) bivirkninger. Vondt skal vondt fordrive tenkte jeg, det gikk fint. 

Vanlig nesespray har ikke nok futt, problemet sitter mye lenger opp. Jeg kjøpte en gang en slags høytrykksspray med saltvann, svær flaske. Det ble et jævlig søl på badet, men det hjalp ikke på plagene. :wee:

Er det noen som har erfaringer/råd til hva annet jeg kan gjøre for å få løsnet opp ting når det tetter seg? Jeg er frisk nå, så det er ikke noe akutt, men greit å være forberedt til neste runde.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...