Gå til innhold

unionpay - hvem tillater det i Norge?


Gjest d5b2d...438

Anbefalte innlegg

Gjest d5b2d...438

Jeg savner oversikt hvor man kan benytte seg av kredittkortet unionpay i Norge. Jeg leser informasjon man kan benytte det i Norge, Danmark og Sverige. Men vedkommende som har brukt det i Norge, ble avvist der hun var og ble avvist der hun skulle ta ut penger i minibank. 

Jeg finner heller ingen informasjon om at UnionPay er blitt utestengt til å bli benyttet i Norge, utrolig frustrerende når det ikke finnes informasjon noen steder. Jeg har trodd at kort kan benyttes uansett hvor man er i Norge, eller er det butikker som må oppdatere sin egen bank terminal?

Er det noen som har kunnskap om dette?

Det skal sies at når vedkommende var i Oslo flyplass da kunne vedkommende betale i kafe. Men når vedkommende kom til andre steder i Norge, da var det ingen som godtok kortet. 

Anonymous poster hash: d5b2d...438

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Is UnionPay a Visa or MasterCard?
 
 
 
Bilderesultat for unionpay
Some UnionPay credit cards are also affiliated with American Express (AmEx), MasterCard, or Visa, and they can be used abroad as American Express, MasterCard, or Visa credit cards. UnionPay debit cards, however, can only be used in the UnionPay network and other networks that have signed contracts with UnionPay.
Lenke til kommentar

For å spørre på en annen måte.  Hvorfor ønsker du å generere inntekter for Kina?

Kina ønsker jo at Russland skal bruke atomvåpen i Europa på tettbefolkede steder ("wherever crowded") slik at de enklere kan vinne mot Nato - se på åpningen i videoen nedenfor.  Dette er et resultat av statlig godkjent propaganda i Kina

(At Ukraina returnerte atomvåpen og bombefly til Russland i 1993-94 mot at Russland garanterte å ikke angripe Ukraina er blitt helt borte i propagandaen...  (jfr "Budapest Memorandum"))

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest d5b2d...438

jeg skal ikke bruke som nordmann, men det er/var eneste alternativet for ei kvinne på besøk i Norge, og når hun er i Norge, så virker det "ingen steder", og da blir man jo stilt til veggs der man ikke vet noe. Det skulle da vært mer informasjon. Ser det står nets startet i november 2021 å samarbeide med nets, og det står "gladelig" at unionpay kan benyttes på 6000 forskjellige "steder/byer" i Norge, Sverige og Danmark for å ta ut penger i minibank. Men hvilke steder er det snakk om? Så det er klart butikker og annet svikter når det er så lite informasjon. 

Selskapet sier "bare" fra vår side virker alt. 

Anonymous poster hash: d5b2d...438

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...