Gå til innhold

Eventyret om tsar Vladimir den «snurte»


Anbefalte innlegg

Det var en gang en tsar som het Vladimir den snurte. Han syntes at alle andre var dumme fordi foreldrene hans hadde tapt slaget om folkeviljen. Han forsøkte å skaffe seg venner, men ingen av dem likte de gammeldagse lekene hans. Leker som handel , ytringsfrihet og demokrati nektet han å delta i for der klarte han aldri  å vinne.  Etter som tiden gikk ble venneflokken begrenset til en gjeng tulle-russkiyer. Da fikk han også oppnavnet tsar Vladimir den korte, fordi han tenkte så kortsiktig og var så langvarig sint.

Til slutt hadde han mistet alle vennene sine og alle kalte han derfor tsar Vladimir rossia-hull.. Og snipp, snapp snute, når er Vladimir ute ?

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Snurte Vladimir har nå løpt ut hele linen og Russland sitter kun igjen med en tapt propagandakamp med blinde artillerigranater og banale bortforklaringer i verktøykassen.

Han har med andre ord gjort seg svært tilgjengelig for langvarige ydmykelser, satire og latterliggjøring. Forsto han i det hele tatt at dette kunne bli konsekvensen av felttoget i Ukraina ? Vil denne selvpåførte spissrotgangen og smerten ødelegge all tankevirksomhet hos «bjørnen»?

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Jxz1WP/zakharova-slaar-tilbake-mot-britisk-forsvarsminister

Lenke til kommentar
1 hour ago, Mannen med ljåen said:

Gleder meg til Putin skal kapp-ete med Espen askeladd.

Skal de sitte på hver sin ende av dette latterlige lange bordet? Tror sluttpoenget til historien trenger et par justeringer.

 

1 hour ago, Mannen med ljåen said:

Eller at noen geiter skal krysse brua hans.

Tenker du den brua mellom Krim og Russland? Vet ikke med geiter, men noen raketter i bærende konstruksjon føler jeg er mer enn velkomment. Igjen så tenker jeg sluttpoenget med eventyret må justeres noe.

Lenke til kommentar

Det var en gang at Lavrov, Sjojgu og Vladimir skulle se hvem som kunne bygge det lengste spisebordet. Først ute var Lavrov. Han felte en hel skog, og bygget et spisebord på en kilometer.

Så var det Sjojgu sin tur. Han felte to hele skoger, og bygget et spisebord på to kilometer.

Til sist var det Vladimir sin tur. Så han tok av seg skjorta, satte seg på hesten og red rundt i hele kongeriket for å samle en hær av uutdannede bondegutter. For hans store spisebord fantes ikke nok ressurser i hele kongeriket, så han befalte hæren sin å stjele trær, spiker og mennesker fra nabolandet, og ellers gjør mest mulig skade på lokalbefolkningen og hjemmene deres.

Han felte tre hele skoger, og bygget et spisebord på nesten tre kilometer. Ingen syntes bordet var noe fint, og de stormannsgale ambisjonene hadde kostet dyrt for begge land.

Han fikk mange fiender, og før han var ferdig, hadde han et hendelig uhell med motorsagen, og blødde ihjel.

Snipp snapp snute, så er eventyret ute.

Endret av Mannen med ljåen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mannen med ljåen skrev (På 2.7.2022 den 11.22):

Det var en gang at Lavrov, Sjojgu og Vladimir skulle se hvem som kunne bygge det lengste spisebordet. 

Problemet var bare at disse gamle mennene både så og hørte dårlig. Ikke luktet de godt heller. Derfor fikk de ikke med seg hva som skjedde på den andre siden av bordet. Demente var de også. Derfor trodde de at virkeligheten på den andre siden av bordet var akkurat som for 50 år siden. Impotensen de led av var det heller ingen som snakket om. De kunne jo bare spørre egen idrettsindustri om en ekstra dose stereoider for gjødsle sine grandiose fantasier. Der har de jo både ekspertise og erfaring.

Hva som gjemmer seg under det lange spisebordet kan man bare spekulere i.
Uansett er denne avstandsmarkeringen mer enn latterlig og hører hjemme i en dårlig tegneserie….

Endret av Inspector
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Stakkars lille Vladimir har det ikke så lett om dagen https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/g6V1zA/tilbakeslag-for-putin

Han ville så gjerne ha en større sandkasse til det nye korthuset sitt. Da ville alle andre sikkert bli veldig redde og gi han alt han pekte på.

Det var bare det at de ikke ble redde men sinte. I tillegg havnet den nye sandkassa i en hengemyr. De nye vennene han hadde kjøpt var dessuten for langt unna eller ikke til å stole på. De gamle uvennene har derfor slått seg sammen og peker nese.

Nå har han snart ødelagt alle de nyeste leketøyene sine og har bare tunge kampesteiner igjen. Men disse klarer ikke de tynne armene hans å løfte uten å få dem på tåa.

Høsten med vind, regn og snø er rett rundt hjørnet og da kommer stakkars snurte Vladimir til å sulte og fryse. Det skal bare en liten høstflom til for å skylle hele sandkassa ut i kloakken…..

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

En dag skulle lille Vladimir til legen og han tok med seg sin siste venn; kjøteren Bølla. Den lille gutten hadde lenge følt seg dårlig, men nå var alt gått fra vondt til værre og det gikk ut over nattesøvn, aggresjonsmestring og gangsyn.Legen visste fra før at lille Vladimir led av kronisk alvorlig mindreverdighetskompleks, men det turde han ikke å fortelle så lenge kjøteren satt ved siden av og knurret.

«Kanskje du skal be de gamle vennene hjem på brus og kake og begynne med blanke ark Vladimir ?» Nei det ville han ikke fordi han var livredd for at russisk brus og kake ikke kunne måle seg med vestlig mat. Dessuten var lekene hans både gamle, slitte og dumme. Derfor gikk lille Vladimir hjem og knuste sparegrisen sin i fullt sinne og heller kjøpte seg noen nye venner. De gamle vennene kunne ha det så godt……

Kjøpevenner er som kjent bare venner så lenge de får betalt, men det forsto ikke lille Vladimir. Derfor tok det ikke lang tid før kjøpevennene var blitt uvenner de også. Og da ble det også snipp, snapp, snute……

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...