Gå til innhold

Stoltenberg frykter russisk bruk av kjemiske våpen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja det er stor fare for det. Putin kommer mest sannsynlig til å tvangsvaksinere oss mot vår vilje med gift produsert av hans venner, venner som er blandt de rikeste i verden og har gjort en betydelig investering ved å bestikke alle de rette institusjoner og forkler det som gaver.

Når putin er ferdig med dette kommer vi til å se en hel verden lide av alt mulig i lang tid etterpå, mens han ler hele veien til banken for nå er alle blitt narkomaner som avhengig av stadig nye doser av putins gift.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Diktatorer har ofte en bitteliten kjerne av sannhet når de kommer med utsagn og trusler. Angående pastanden om kjemiske våpen fabrikker i Ukraina kan kjernen være molotov-coctailene vi har alle sett dem lage ved å blande styrofoam og bensin. Kjernen for nazi anklagene kan være de semiregulære og veldig nasjonalistiske styrkene som har base i Mariupol og har vært involvert rundt Donbass i årevis.

Problemet er at diktatoren kan gjengjelde utenfor alle proporsjoner men i hans eget hode var det de andre som begynte. Angrep på boligblokker kan i diktatorens hode justifiseres med at ukrainerne har gjort det til en totalkrig hvor hele samfunnet er inblandet i motstanden mot angriperen.

Derfor må en tidlig tenke veldig nøye over hvordan en skiller mellom egne stridende og ikke-stridende og holde skillet skarpt og vise det tydelig. Eksempel: Frakte flyktninger ene vegen og krigsmidler, offisielt medisiner og nødrasjoner, den andre vegen med de samme transportmidlene ville være en stor en risikofaktor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...