Gå til innhold

Spørreundersøkelse - Vinn Gavekort.


Anbefalte innlegg

Mitt navn er Jan Thomas Pettersen. Jeg er en konseptutvikler hos Scaledev.io. Om denne posten ikke er lov i henhold til reglene her på Diskusjon.no så får Admins bare slette den. Men vi prøver å nå et fotointeressert publikum med en spørreundersøkelse.

Vi jobber med å utvikle en gratis og enkel Galleri platform for fotografer og andre bilde skapere. Så de kan veldig enkelt selge og distribusjon av sine bilder. Plattformen er allerede i bruk i dag på sider som supporter.no og musicmerch.shop. Ta gjerne en titt.

Men, vi ønsker og ha god data på målgruppen. Vi har en spørreundersøkelse til dere. Som vi mener er akkurat de som vil ha bruk for vår tjeneste. I tillegg trekkes også 5 deltakere fra undersøkelsen til å vinne et gavekort hver á 2 000 NOK fra enten Scandinavian Photo, Foto.no eller Japanphoto. Vinner velger foretrukken butikk.

Spørreskjema finner dere her: https://forms.gle/bpAEFrb2G4SYmaer9

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det er forståelig. Nylig registrert og bare en post. Kan jo faktisk virke som en bruk og kast konto. Og vi kommer nok ikke til og være ekstremt aktiv her inne. Men vi har en hjemmeside (Scaledev.io) og vi har en FB side om du søker.

Så undersøkelsen er ekte. Og vi holder på og utvikle løsningen.

Mvh

Scale Development

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...