Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har du 6-12 min til overs?


rith001

Anbefalte innlegg

Hei!

Vi vil høre fra deg mellom 16-57 år! Dersom du har noen minutter til overs, ønsker vi din deltakelse for vårt forskningsprosjekt. 

I forbindelse med en bacheloroppgave, har vi utformet en spørreundersøkelse med formålet om å utforske nordmenns oppfatninger av homofili i 2022. Studiet er nøye designet og planlagt av studenter fra Høyskolen Kristiania, som nå tar sitt siste semester i bachelor-utdanningen sin "Anvendt Psykologi". 

Vi har foreløpig en sterk overrepresentasjon av unge voksne kvinner, og målet vårt er å nå ut til flere målgrupper - særlig menn i alle aldre og deltakere i aldersgruppen 16-19 år. Det er selvsagt behov for deg uansett hvilken målgruppe du tilhører, så lenge du er mellom 16-57. Dersom du ikke faller under denne kategorien, vil vi takke for din oppmerksomhet likevel.

All nødvendig informasjon blir gitt før undersøkelsen settes i gang. 

Trykk her for deltakelse!

Tusen takk på forhånd.

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dart skrev (31 minutter siden):

Hva er det med de over 57 år som gjør dem uinteressante? For gamle og utdaterte holdninger? 

Absolutt ikke! Dette forskningsprosjektet har avgrenset til tre generasjoner, da vi skal utforske andre problemstillinger knyttet til homofili. Vi har likevel deltakere over 57 også, og det tar vi som en fordel (selv om vi ikke kan aktivt rekruttere den aldersgruppen). Er strengere med de under 16, da vi må innhente foreldres samtykke. Så alle over er også velkomne til å delta☺️

Lenke til kommentar

Det er svært nyttig med tilbakemelding for oss. Vi kan forstå at spørsmålene virker gjentagende, og det er flere som har ønsket å kunne utdype meningene sine. Vi kommer til å ta hensyn til dette ved neste anledning. Takk for deltakelsen, alle svar er svært nyttige for oss!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...