Gå til innhold

Hybriden Fra Hollywood


Anbefalte innlegg

En demon sa en gang at: "For å få menneskene til å gjøre det jeg vil at de skal gjøre for meg" så er jeg nødt til å gripe inn i deres kjøtt og hverdag også.

Demonen sa at han opplevde syndene gjennom å gå inn i våre kropper og oppleve det første hånd, men problemet for demonen var å finne et menneske som var villig til å synde for han, der var svært få som var villige.

Demonen var frustrert og sa: "Det er bare psykopatene som er villige til å synde for meg, alle de andre synder ikke, jeg er lei av dette"

Demonen var ekspert på menneskets gener og han satte sammen de perfekte genene for å skape barn som kom til å bli psykopater, og de ble etter hvert mange i samfunnet.

Men etter hvert som psykopatene økte i antall så ble de andre ikke-psykopatiske mennesker veldig frustrerte av dem fordi de var blitt så mange relativt sett, og de lærte seg å oppdage dem gjennom mønstre i fysikken deres og gjennom oppførsel og væremåte.

Demonen var frustrert nok en gang fordi menneskene frøs dem ut slik at psykopatene ikke kom seg frem i samfunnet, de overlevde rett og slett ikke fordi de andre ikke-psykopatiske menneskene hadde lært seg å gjenkjenne dem ganske fort i diverse mønstre i fysikken og i væremåten.

Dermed ble psykopatene presset ut av samfunnet, ut av jobb markedet, presset ut av kjærlighetslivet, de ble skviset ut.

Demonen var frustrert nok en gang, og så satte demonen seg ned rundt tenke bordet sitt og bestemte seg for å legge alle tiders plan ned på papiret.

Demonen innså at psykopatene ble gjenkjente når de ble sett i hverdagen og at demonen ikke kunne gjøre noe med de mønstrene ved psykopatene, de kunne ikke tas vekk, uansett hvordan demonen skapte psykopatene så hadde de mer eller mindre samme gjenkjennelige mønster.

Da bestemte demonen seg for å skape en "hybrid" av en "fullvoksen" psykopat og et normalt menneske. Demonen sa: "Jeg vil ha et menneske som har de samme fysiske trekkene i utseende som en ekte psykopat har, men med et hjerte og sinn som en normal person".

Straks denne hybriden begynte å vandre rundt i samfunnet så oppdaget de normale menneskene denne hybriden og så pekte de fingrene og sa: "Se, enda en psykopat" men da de kom på nært hold på hybriden så så de at det faktisk var et godt menneske med et godt hjerte.

Det var da menneskene ble lurt og "omprogrammert" til å tenke annerledes om psykopatene. Da menneskene aksepterte hybriden så aksepterte de også de ekte psykopatene med i den gjengen uten å være klar over det, og det var jo et triks da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...