Gå til innhold

Reperasjon av knust front/bakside på forsikring


bo1e

Anbefalte innlegg

Har en telefon med knust glass både foran og bak. Alt fungerer men glassene er knust. Jeg ser på forsikringen jeg har at den i utgangspunktet bare dekker knust glass/skjerm og ikke noe annet. Baksiden som også er knust på denne telefonen er en ganske enkel og billig sak å bytte. Og den må gjerne av for å gjøre reparasjonen uansett(?). Så det jeg lurer på er om man slipper unna med bare egenandelen selv om både front og bakside er knust, selv om forsikringen i utgangspunktet bare dekker glasset på skjermen. Jeg har ikke så lyst å satse på det og så få en saftig regning fordi de også byttet baksiden. Jeg kan fint bytte baksiden selv, før jeg leverer den til reparasjon, men slipper helst hvis det ikke er nødvendig. Gjenbruker de vanligvis baksiden og bare klistrer på ny lim, eller må hele baksiden byttes ved reparasjon uansett, for å være sikker på at vanntettheten blir som den skal være?

Sist jeg benyttet forsikring på en knust telefon så ble flere ting byttet i samme slengen, såvidt jeg kunne forstå ut fra delelisten jeg fikk på rapporten etterpå, uten at jeg hadde bedt om det eller måtte betale for det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg drev reparasjon av iphone så kjøpte jeg inn hele chassis  for å sikre vanntettheten best mulig.

dog vil det jo aldri være en garanti at den er vanntett når du bytter skjerm/bakside selv da du aldri får ramma 110% ren, pakningen sitter heller aldri 100% det får man aldri til som ett menneske. om telefonen er godt brukt så kan det også være mikro "bøyninger" som gjør at skjerm,ramme og bakglass sitter 100% flush.

 

Du bør heller håpe på at de swapper ut telefonen på forsikringen.

 

Om du benytter deg av såkalt swap eller switsj så vil de merke 100% at du har byttet deler på den.

Lenke til kommentar

Jeg bryr meg ikke om vanntetthet whatsoever. Bare regner med det er noe de som driver med reparasjoner må ta hensyn til. Det er bare det knuste glasset på skjermen jeg ønsker å få fikset. Bytter de bakdekselet også så er det en bonus, men kun hvis det også dekkes av egenandelen i forsikringen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...