Gå til innhold

Sjorren

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sjorren

  1. Hvorfor dere mener dama i det hele tatt skal sitte å surre, forstår jeg ikke… hun har 1,3 mrd… bruker hun 300 har hun enda en milliard…. Disse tjener hun vell 4 mill i mnd på i bare renter… det er 48 mill i året bare på renter😂 det er "48 årslønner" i året….. investere og kjøpe fond😅 jaja dere on det
  2. Ikke st det hjelper deg sånn sett men kanskje gjør det litt «gøyere». om du kan så ville seg sett på å droppe 100% ansettelse og heller leie deg ut på vikariat. Om du kan la leiligheten stå tom og ikke har kjæreste/barn/dyr.. mener å ha lest i VG om en sykepleier som gjorde det sånn og tjener fjell
  3. Altså i seg selv så er det ikke at det er dieselmotor som er problemet med småkjøringen. Det er DPF som Hanhijnn nevner som er problemet. ved småkjøring og kortere turer 20 min og mindre så får den ikke blåst seg ren eller den får ikke driftstemperatur som gjør at den etterhvert fyller seg med sot og partikler og vil gå tett.. da vil du få motorlampe fordi eksosen sliter med å komme seg ut. en dieselbil uten DPF (noe man kan ulovlig fjerne eller finne en jævlig gammel dieselbil) vil ikke ha noe problemer med korteturer.
  4. Så ja, jeg har faktisk løsningen. jeg jobber nå i leiebil bransjen og vi sliter med toyota og noen andre modeller. Vi har prøvd ulike youtube videoer og dratt til verkstedet for å få de til å vise oss.. de viser og det ser enkelt ut for de gjør det fort også kommer vi tilbake til jobben og det er ikke så lett alikevell. vi gikk dog til innkjøp av en OBD scanner kostet 7000kr (fungerer sikkert med billigere også) og nå har vi endelig knekt toyotaene våres og får nullstilt den sensoren når vi bytter over til vinter/sommer dekk. De 7000kr tjener vi fort inn da vi har cirka 50 toyotaer i bilparken. dog 7000kr fordelt på 2 hjulskift i året over 20 år er vell ca 175kr pr hjulskift om matten min er korrekt.. verksted er vell fort vekk 500-700kr? med OBD skanner får du vell ogås gjort mye mer enn bare nullstilling av dekktrykksensor, så kanskje du skal sjekke det ut?
  5. her har du en kjapp oppsumering av hva disse Hamas menneskene driver med.
  6. Vell, bortsett fra litt brus, champignon, mister lee og smågodt så har det ikke vært noe store greiene. Jeg har to en hvor det var en kiosk ved bussterminalen jeg måtte innom på vei til skolen som kid, mamma hadde alltid lommeboka på samme plass når hun sov, jeg pleide alltid å snike meg en tier eller en tyver så jeg kunne kjøpe noe dundersalt og noe tyggis på vei til skolen. Mamma har alltid hatt kontroll på økonomi så jeg tror det var dag 4 så satt jeg i tussmørket i gangen med handa ned i vesken hennes og lyset kom på og hun spurte hva jeg drev med. Andre gangen så var jeg en fattig student med bil og lite bensin, jeg kom på bensinstasjonen og skulle fylle for den slitene 100-lappen jeg hadde... vell, jeg kom til pumpen, åpnet bensinlokket og hørte en summing, så da på pumpen og så at den fremdeles sto å gikk.. la oss bare si det sånn at den fattige 19åringen med sin Golf MK2 og den 10 liter bensinkanna i bagasjerommet fikk fulltank begge deler.
  7. Dere har vell kanskje rett. Jeg må beklage men denne blir veldig lang. sorry. skal prøve å lage en TLDR: Det er noe jeg ikke har nevnt i tråden og det er at i år 20noe så veide jeg 120Kg, jeg var ikke veldig fornøyd med meg selv, liker å gå på toppturer, utforske og ta bilder av forlatte områder/bygg gå tur i byen. Treningssenter har jeg aldri vært noe fan av så jeg søkte opp alternative måter å gå ned i vekt på, typ Gastric Sleeve (Her etter GS), fettsuging etc. Jeg ønsket og fortsatt kunne spise hva jeg ville uten å måtte tenke på alle komplikasjoner GS kommer med. Det at du også kan bli "feit" igjen etter GS operasjoner gjorde at jeg valgte intermittent fasting eller periodisk fasting(PF). Jeg fant da ut at jeg kunne spise det jeg ville og fremdeles gå ned i vekt. Startet med 16/8. Siden jeg da at på til hadde ett "friår" å bare satt å gamet så spiste jeg nesten heller ingenting i de 8 timer vinduet mitt. noen år etterpå så begynte jeg på folkehøyskole og hadde merket vekten var litt lavere, var jo veldig aktiv på folkehøyskolen så vekta gikk ned til 83-85 og ble der egentlig. Bare så det er sagt så har jeg alltid hatt ett dårlig forhold til mat, aldri vært noe glad i salater eller "sunn mat" det er "kanin fòr". men hold ut. Fikk jo salater og mat på FHS så det ble jo spist, årene etterpå så ble det jobbing med mye stress og mange arbeidstimer så det ble som regel noe kjapt så jeg var oppe i 99kg igjen. Begynte igjen med PF og gikk ned til 84 der jeg er i dag, men jeg har aldri vært noe glad i å lage mat, eier ingen matfantasi, men nå er jeg sammen med ei dame som lager fantastisk mat hver dag og spiser sunn mat hver eneste dag.. er hun borte så kan jeg fint gå uten mat eller "normal" mat inntil hun er tilbake og lager god mat igjen. Styrketrening/treningssenter generelt kan jeg med hånda på hjertet si at jeg aldri har vært noe stor fan av og ikke har viljestyrke til å gjøre. dog liker damen jeg er sammen med toppturer og gåturer i byen, så det blir ett par fjellturer i ny og ne. Jeg er også veldig glad i å ta bilder så jeg må gå ett stykke noen ganger for å få bildene jeg vil ha. Så jeg er sånn små aktiv vil jeg si. men puppene har alltid vært med meg. Har aldri sagt noe til legen om dette her fordi "manne mann vettu" TLDR: essensen er vell at jeg har ett vanskelig forhold til å lage mat og puppene mine.
  8. når jeg sitter så ser jeg lårene mine bule ut. når jeg tar meg til magen har jeg mage og når jeg tar hånda på puppene så er det ikke flatt men håndfull. når jeg sitter så ser jeg lårene mine bule ut. når jeg tar meg til magen har jeg mage og når jeg tar hånda på puppene så er det ikke flatt men håndfull. saken er det at jeg egentlig ikke ønsker å bli en slik treningsguru, jeg vil være som mine kollegaer, som er menn uten giga lår og pupper. uten å være en gymrat. bare være normal.
  9. Heisann, mann 30 jeg har nå for første gang på flere år veid meg. jeg spiser variert, ish sunn mat. har en jobb som gjør at jeg er i noe aktivitet men kunne sikkert vært mer. Går mye turer ikke så mye trening…. uansett essensen i innlegget er at jeg er 190 cm høy og veier 83 kg men jeg har store lår, mage og har pupper… må jeg ned i 60kg eller hva er greia?
  10. Enig.. Jeg har aldri opplevd at mamma eller pappa, bestemor eller bestefar skal gå ut med en av det motsatte kjønn uten den andre eller at de skal overnatte hos det motsatte kjønn etc... høres helt merkelig ut.
×
×
  • Opprett ny...