Gå til innhold

Dance Dance Revolution dansematte


Arildmar

Anbefalte innlegg

Jeg fant ut for litt siden at Tilt i Oslo hadde kjøpt inn en DDR-maskin fra Øst-Asia som fungerer veldig bra. Jeg tok med datteren min ned dit og hun syntes det var kjempegøy å hoppe til pilene, selvom hun kun fikk til 1 runde.

Jeg bladde litt i de gamle katalogene mine og fant ut at jeg har på DDR Eurobeat på ROM (jeg vet også om Stepmania) men jeg trenger en dansematte. For 20 år siden, hadde jeg en dansematte i metall hjemme som tålte en del og grunnet vekt flyttet den seg ikke på gulvet. Jeg vet ikke hvordan det er med dansematter som "man kan rulle sammen" men vil anta at disse tåler mindre?

Finnes det noen steder i Norge/Skandinavia/Europa som selger denne typen utstyr lengre (som er litt mer holdbart enn bare selve matten) eller er mattene så slitesterke at de overlever en 9 åring som hopper på dem?
Jeg fant ett sted i Los Angeles som selger Metallmatter for 2500 NOK + frakt + toll, men da disse veier noen kilo (50+) så tror jeg frakta og DHL vil koste ett lite statsbudsjett :p.
 

Jeg vet dette er gammmelt og sikkert ikke mange som benytter det lengre, men fikk lyst til prøve det igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Mattene i seg selv er vanligvis greie så lenge de får ligge i fred. De tåler ikke å bli brettet ut og inn hele tiden. Til stabil bruk funker antiskli som man vanligvis bruker under gulvmatter. Disse gir høy friksjon.

Vet lite om hva originalen støtter. Har bare brukt det til original Xbox som bruker USB (egne kontaker).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...