Jump to content
Kinski

Nedlasting av program for å lagre videoer?

Recommended Posts

Leter man på nettet etter nettsider som tillater deg å lagre videoer fra f.eks. Facebook, Instagram og Youtube, er det ikke så vanskelig å finne. Men å lagre videoer fra andre nettsider er ofte problematisk. Da får man bare beskjed om at de ikke støtter den nettsiden. En gang iblant er man heldig og finner en som kan laste ned fra alle steder, men disse lever som regel på lånt tid. Og mange nettsider som skryter av at de kan laste ned alt er kun clickbait.
Tenker for eksempel på NRK. Har opplevd flere ganger at de har lagt ut noe på nett-TV som jeg godt kunne tenke meg å se, og når jeg omsider setter meg ned for å se, så får man beskjed om at det ikke lenger er tilgjengelig. Hadde det vært mulig å laste ned og lagre, så kunne man sett det når det måtte passe.

Så er det noen som vet om det finnes et program man kan laste ned (gratis om mulig) som tillater deg å laste ned videoer fra alle nettsider? Det finnes selvsagt nettsider som lover og garanterer dette, men er ikke interessert i å laste ned programmer fra ukjente sider uten først å vite at man kan stole 100% på dem.

Share this post


Link to post

I mange sammenhenger kan VLC benyttes så lenge det ikke er kopibeskyttelse. Kunne i hvert fall tidligere brukes hos NRK også. Bare å bruke inspect element i browseren og finne linken til streamen og åpne denne som en nettverksstrøm i VLC. I noen tilfeller er videoer også direkte linket til eks. MP4-filer som da kan lastes direkte ned via nettleseren også...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...