Gå til innhold

Kinski

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 744 profilvisninger

Kinski sine prestasjoner

101

Nettsamfunnsomdømme

  1. Trodde det var åpenbart for alle at kommentaren om Illuminati og mafiaen var sarkasme. Tok tydeligvis feil.
  2. Det stemmer. Illuminati og mafiaen er overalt. Tydeligvis er du ikke videre interessert i informasjon, men det burde da være åpenbart for alle at den norske regjeringen logrer for både EU og FN. Takket være EØS er vi medlemmer uten å være medlemmer.
  3. Til slutt ender vi opp med dommere og advokater av denne typen:
  4. Jo mer Norge vikler seg inn i EU, desto mer tjener Erna og Solberg sine utenlandske herrer. Våre såkalt folkevalgte kjenner presset fra EU som ønsker seg norsk vannkraft, og de gir villig etter.
  5. Har det noen gang vært en folkeavstemning om ACER? ACER har og vil i høyeste grad påvirke det norske folk: KSU.NO - Hvordan Norge raseres på alle områder
  6. Det ville hjulpet om vi beholdt selvråderetten over egen kraftproduksjon og ikke bandt oss opp mot energiprisene i EU.
  7. Hvor tjukk du er i huet gidder jeg ikke spekulere i, men det hadde kanskje vært en ide å slutte å sende mye av kraften til utlandet om vi har slikt energibehov.
  8. Selvsagt skal folket ha lov å klage på at strømmen er dyr. At prisen nå går gjennom taket er problem som er 100% politikerskapt. Med regjeringer som satte Norge og nordmenn øverst på prioriteringslista, ville vi aldri vært i det strømkaoset vi befinner oss i nå. Å bruke dyr strøm som påskudd for å bygge flere vindmøller, som krever enorme subsidier, er feil fremgangsmåte. Å melde oss ut av ACER ville derimot vært et skritt i riktig retning.
  9. "Den nye oljen" og "et kommende industrieventyr". Dette skjer i form av at nordmenn blir flådd. Man kan si hva man vil om den gamle oljen, men den hadde i den minste en positiv effekt på nordmenns økonomi.
  10. Syntes bare spørsmålene lød som en insinuasjon. Uansett, poenget er at påstandene, som at teknologien fører til mindre CO2-avtrykk totalt sett, er noe som blir fastslått uten tall og numre å vise til. Batteribiler fører riktignok ikke til direkte eksos og utslipp i miljøet, men hvordan det forholder seg når en tar alt av produksjon, levetid og andre faktorer med i regnskapet, er det ingen som nevner. For å bruke kobolt som eksempel igjen: Enten bruker et batteri kobolt, eller det gjør det ikke. Får inntrykk av at du anser forbedring av teknologien som et synonym for effektivitet. Det er ikke helt det samme. Forbedring av teknologien i dette tilfellet vil si å bytte ut miljøskadelige elementer med mer miljøvennlige og mer fornybare alternativer fremfor å flikke på det gamle. Det er trolig en ide å heller vente til teknologien har lagt de verste barnesykdommene bak seg først.
  11. Ikke legg ord i andres munn. Jeg mener at en teknologi ikke bør erstatte en annen teknologi før den lever opp til egne begrunnelser for erstatningen. At noe skal skje i fremtiden betyr at det ikke eksisterer i nåtiden, hvilket innebærer at teknologien som finnes her i nå ganske enkelt ikke er god nok. Konsekvensene ser vi blant annet i form av koboltgruvene i Afrika.
  12. I fremtiden ja. Mens gresset gror dør kua. Å kommentere resten av innlegget blir bare drøvtygging.
  13. Ikke det? Vi snakket mangelen på oppmerksomhet rundt totalprisen ved såkalt fornybar kraft, hvorav avfallshåndtering er et av eksemplene. Da ser jeg ikke helt relevansen å vise til berg av bildekk. Aner ikke hvorfor du trekker inn memer og påstander om diskreditering av vindkraft. Viser til overskriften om hvor viktig det er å holde fokus. Alle tall og fakta på bordet og den fulle og hele sannhet. Altså det motsatte av diskreditering. Å forsøke å avvise problemer ved å omtale dem som memer holder ikke. Før du sier at noe er et faktum, uten å dokumentere det, har du i det hele tatt sjekket navnet jeg la ved i forrige innlegg?
  14. Min erfaring er at det er motsatt. Når muslimer begår drap får vi veldig ofte høre via media og forsvarere at de er mentalt syke.
  15. Dette blir whataboutism. Det er ikke slik at man må løse alle miljøproblemer samtidig, alt eller ingenting, før man kan ta fatt på et av problemene. Uansett, nå er det vel ingen som har påstått at biler er godt for miljøet, eller er nødvendige for å redde kloden. Men i motsetning til vindmøller så er samfunnet blitt helt avhengige av motoriserte kjøretøy, og å finne er erstatning er uendelig mye vanskeligere enn å kvitte seg med vindmøllene, som er et politikerskapt propblem. Og det endrer ikke det faktum at vindmøller, solceller og batterier tærer på ressursene, er giftig for miljøet og graves ned i stedet for å resirkuleres. Michael Shellenberger er en kjent miljøaktivist som for lengst har innsett at vind og sol er helt feil vei å gå, og gjør mer vondt enn godt.
×
×
  • Opprett ny...