Gå til innhold

Steinbrudd kan bli verft for havvind


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bra å se at norsk industri er så fremoverlente og forstår at det er viktig å skape en sømløs overgang fra olje til fornybar-industrien som kommer med produksjon av havvind,hydrogen og batterier.

Vi ser allerede at 9 av 10 kjøper elbil,altså går veien mot ett hel-elektrifisert samfunn mye raskere enn selv de beste prognosene kunne forutsi.

Jeg tror olje vil oppleve ett bratt fall allerede om 5 år. Derfor har vi dårlig tid for å skape vår nye fornybar-industri,som vi skal leve av etter oljen. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Høres ut som du har fått med deg noe ingen andre har. Nok av "spåmenn og spåkoner" som har prøvd å forutsi fremtiden før. Det grønne skiftet, styrt av tyske miljøpolitikere og FNs klimapanel, er på villspor Norges utslipp på 0.03 % i global sammenheng forteller enda mer om tåpelige fremtidsvyer. Trist at det blir utdannet folk innen "ny teknologi som aldri burde vært realisert i utgangspunktet. Europa og Vesten er i ferd med å gi fra seg forspranget, pga bedrevitere som. Skal redde verden. Kineserne og inderne gir faen. Toyota sjefen prøver å redde arbeidsplasser i Japan og japansk økonomi, men så lenge det finnes politikere og professorer som vet bedre, så...

Lenke til kommentar

@KHM: Norge har i følge faktisk.no 0,12 % av verdens Co2-utslipp, 4 ganger høyere enn du påstår. Norges befolkning er 0,069 % prosent av verdens befolkning. Altså forurenser vi langt mer enn den gjennomsnittlige verdensborger.

Om ikke de rikeste og mest forurensende (per innbygger) land i verden skal ta i et tak - hvem skal gjøre det?

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...