Gå til innhold

Hvem beskytter TIX mot TIX ?


Anbefalte innlegg

I kjølvannet av MGP og TIX' opphausete "Fallen Angel", så går Anders Grønneberg høyt ut igjen og skaper nye overskrifter. Forskjellen denne gangen er at han får mye støtte for sine synspunkter - kanskje med rette?

Hvem er det som passer på hva TIX sier til media ? Har han sin egen kommunikasjonsrådgiver? Tydeligvis ikke. Låten til side, den er dessverre ikke verdt å bruke for mye tid på. At TIX i ettertid velger å fremstille seg selv som en 2021's Jesus-figur med frelse til de som lider, blir så til de grader for dumt. Hadde det blitt fremsatt i en litt ydmyk innpakning, så kunne dette ha blitt en fin og troverdig greie. Det blir det ikke.

For hver gang jeg leser TIX' uttalelser, så ligner det mer og mer på "kongstanker" og en opphøyelse av seg selv som frelseren. Det er her jeg etterlyser de som skal passe litt på gutten. Det er garantert ikke bare jeg som "stegler" og himler med øynene av hans uttalelser. Det blir for mye, så til de grader for mye.... Slike uttalelser vil komme tilbake og bite deg i rompa, TIX. Det er litt synd, for jeg tror det bor en velmenende og god gutt bak denne fasaden. En som har opplevelser og erfaringer som kan bidra til trøst og hjelp for mange - problemet er bare det at det er ikke DU SELV som skal understreke betydningen av din egen innsats på dette området. Du skal ikke "sole deg i glansen" av å være frelseren.... det blir så feil, og det er bare du selv som taper på det 😞

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte at dagens unge ikke liker pelsfrakker, selv ikke om det er juksepels. Kanskje det har ødelagt for ham. De andre greiene er bare noe som er snekret sammen for å skjule at det er en lucifertilbedelse. Lucifer er den falne engel. Tix proklamerer at han er en fallen engel, og er i et hvitt kostyme. Som kan tyde på at han vil framstille Lucifer som snill og god?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...