Jump to content

pjusken

Medlemmer
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle gjerne kjørt elektrisk på både bil, båt og motorsag... men det har jeg ikke råd til på uføretrygd.
 2. Jeg gir alltid 5 stjerner til selger dersom jeg får det jeg har bestilt. Jeg ønsker ikke å lage problemer for en som tjener en bolle ris om dagen. Hvis jeg er spesielt misfornøyd lar jeg være å gi tilbakemelding.
 3. Jeg har prøvd, mitt råd er - betrakt det som tap.
 4. Det er veldig sjeldent at jeg ikke får det jeg har bestilt, veldig sjeldent.
 5. Jeg kjøper mange dingser, prisen er så lav at jeg kan kjøpe 10 dingser å velge den jeg liker best. Det jeg taper resulterer i at jeg allikevel sitter igjen med en kostnad på 50% av hva jeg ville betalt for her hjemme. Men det er ikke derfor jeg handler på AliExpress, det er på grunn av utvalget.
 6. Jeg har også en pus fra et kattemottak, jeg fikk besked om å kjøpe det dyreste foret tilgjengelig. Jeg har en bror som også har katt så jeg har litt referanser og det dreier seg om hva katten liker. Det jeg gjør er at jeg alltid har to skåler med mat, to forskjellige som jeg vet at katten liker. Da vet jeg at den får variasjon - og hun har et valg. Du ville også blitt lei om du fikk spagetti til middag hver dag. Alltid friskt vann i skålen - skiftes tre ganger om dagen.
 7. Jeg handler mye dingser på AliExpress, som oftest blir jeg fornøyd - ikke alltid. Hvis jeg ikke blir fornøyd regner jeg det som tap, det er allikevel vært det som jeg ser det.
 8. Israel er bare en nikkedukke som gjør det de kan for i mest mulig grad å erobre og undertrykke. Sånn er verdenshistorien, sånn er menneskenes natur.
 9. USA - frihetens regime. Gjør som vi sier og du er fri. Hvis ikke tar vi fra deg ungene dine på grensen, eller dreper dem med bomber sånn at du forstår alvoret av trusselen vi kan fororsake deg - hvis du ikke gjør som vi sier.
 10. Det dreier seg om en filosofi som innebærer "kollektiv straff#.
 11. Uten USA ville ikke Israel kunnet undertrykke palestinerne på samme måte som Hitler undertrykket Jødene.
 12. Det USA som vi alle er så glade i og som vi ser opp til, er også tilhenger av undertrykkelse.
 13. Det er ikke Egypt som sitter på nøkkelen, det er USA.
 14. Du er stor, sånn er det. Lev sunt ja, men aksepter hvordan du er - med stolthet.
×
×
 • Create New...