Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Vannrør i naboens bod


Anbefalte innlegg

Hei, 

vi har planer om å bygge nytt bad i kjelleren, og fant plutselig ut av at alle våre avløps- og vannrør er i naboens bod. Vi flyttet inn i og bor i en tomannsbolig, og pusset litt opp i sommer. Denne naboen hadde en del hjemmekontor og var ikke fornøyd med at vi hadde flyttet inn og pusset litt opp (vi måtte slipe gulv), selv om vi ga varsel om det. 
 

Nå som vi ønsker å lage et ekstra bad, så er det jo et stort problem at rørene er hos naboen. Noen tips til hvordan man kan løse dette uten å starte en nabokrangel? Vi hadde nemlig et byggefirma på besøk som mente man ikke kunne trekke rør fra kjøkken eller allerede eksisterende bad, det måtte komme fra hovedrørene som er i naboens bod... 😞

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kris85 skrev (32 minutter siden):

Ja. Snakk med naboen om det. 

"Hei Nabo. Vi har tenkt å pusse opp badet. Men som du kjenner til er rørene i din bod. Hva kan vi gjøre med det? Hva tenker du/dere?" 

Jepp, start med det før du (trådstarter) kanskje gjør det unødvendig komplisert. Er jo greit å forklare at fagperson har vist til at det riktige og mest forsvarlige er å koble til rør derfra. At du/dere er opptatt av at alt gjøre så riktig og best som mulig.

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...